上一頁下一頁
發新話題

~~影月♥徵友♥舍(第四篇)~~我係"月月"~~

收藏  |  訂閱
5.0k  118.3k

引用:
原帖由 影月火百合 於 2009-4-12 11:29 PM 發表 查看引用來源

係好搞笑.:096:
今日果d嘉賓都幾靚女:027:

引用:
原帖由 影月火百合 於 2009-4-12 11:34 PM 發表 查看引用來源

你用拖鞋打佢patpat咪好痛囉.:023:
唔痛嫁 你洗唔洗試下:096:

回來 月月 :135:  屋企 SAY "HIHI"   :130:

引用:
原帖由 野O仔 於 2009-4-12 11:36 PM 發表
回來 月月 :135:  屋企 SAY "HIHI"   :130:
野o仔, 好耐無見你啦, 你去左邊呀?:027:

引用:
原帖由 影月火百合 於 2009-4-12 11:37 PM 發表 查看引用來源

野o仔, 好耐無見你啦, 你去左邊呀?:027:
心情MA MA地, 多了去 FACEBXXK,玩GAME。由朝打到晚~

你好嗎? 口口都吹吹水。:cool: :135:

引用:
原帖由 野O仔 於 2009-4-12 11:40 PM 發表

心情MA MA地, 多了去 FACEBXXK,玩GAME。由朝打到晚~

你好嗎? 口口都吹吹水。:cool: :135:
做嘜心情麻麻呀, facebook月月無玩, 所以唔太清楚.
我幾好, 近排工作就忙d.

引用:
原帖由 影月火百合 於 2009-4-12 11:44 PM 發表 查看引用來源

做嘜心情麻麻呀, facebook月月無玩, 所以唔太清楚.
我幾好, 近排工作就忙d.
人有三衰六旺, 我衰緊:071:  不過, 好快會旺番:096:
我都工作忙呀~ :098:

引用:
原帖由 野O仔 於 2009-4-12 11:49 PM 發表

人有三衰六旺, 我衰緊:071:  不過, 好快會旺番:096:
我都工作忙呀~ :098:
哦! 原來係運滯, 咁月月希望你快d過左呢d衰運.

引用:
原帖由 影月火百合 於 2009-4-12 11:59 PM 發表 查看引用來源

唔理我 我走\__/

引用:
原帖由 影月火百合 於 2009-4-12 11:59 PM 發表 查看引用來源

都係月月 :135: :135: :135: 最乖乖。低鍚 :130: :130: :130:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆