上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
2.7k  52.4k

引用:
原帖由 hei@ 於 2007-6-14 06:16 PM 發表

哈,你都幾好笑KA WO,大家都係自己講自己見解JA,我由頭到尾都冇話過你D乜WO,使唔使甘呀.買馬概野各施各法KA JA,我理得你點揀,我只係講我概見解ja,呀,大老,佛都有火:046: .
我都有火..我講既見解係實質野(跑法),你同我講(狀態),點為之好狀態,可以既話請教導,我真係唔識..多謝

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-14 06:01 PM 發表

唔好客氣,我受唔起,我受唔起既原因係,我唔會太容易接受一d唔實質,唔實際既野(狀態),我仲要因為呢d 唔實質,唔實際既野(狀態) 而被人批評,你試下調轉諗下.我又唔該你睇番我 賽後老點你 有冇提過狀態2個字,之後 ...
aa快d落樓下飲返碗涼茶先:097:
我都試過吾洗吾開心各人有各人睇法啫:041:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-14 06:19 PM 發表

我都有火..我講既見解係實質野(跑法),你同我講(狀態),點為之好狀態,可以既話請教導我,我真係唔識..多謝
我都係初歌ja,你學識看,下次米冇甘火law.你學左,話唔定下次係我火先lei:096:

引用:
原帖由 hei@ 於 2007-6-14 06:23 PM 發表

我都係初歌ja,你學識看,下次米冇甘火law.你學左,話唔定下次係我火先lei:096:
咁係你認同 vicky 話 開心假日 好狀態,又認同vicky話 擺明車馬 冇狀態呀嘛,咁你2位同一鼻子出氣,應該都係識睇狀態架啦,咁我向你2位請教好合理,當然,教唔教係你地自己既意願...咁你地唔教我又點知我錯係邊呀..唔火都唔得啦.:046:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-14 06:31 PM 發表

咁係你認同 vicky 話 開心假日 好狀態,又認同vicky話 擺明車馬 冇狀態呀嘛,咁你2位同一鼻子出氣,應該都係識睇狀態?.唔火都唔得啦.:046:
講真ka,看下d狀態真係會看到好多野,我以前都係看賽績,後尾看埋d狀態先知乜事.

引用:
原帖由 hei@ 於 2007-6-14 06:37 PM 發表

講真ka,看下d狀態真係會看到好多野,我以前都係看賽績,後尾看埋d狀態先知乜事.
請問咩野係狀態,點睇....

仲有,你有冇睇 #1899 冇我就比你睇多次,睇完之後如果你都仍然唔覺得有問題,我諗我同你都好難講落去..
寫得幾好:097:
不過我有異議:096:
『全日勇馬』已經講過佢埋門連彈二個閘
明顯起得末夠:043:
臨場傷台都評佢油麻地
可想而之傷台咁無水準都睇得出:044:
係馬迷棒成熱門姐:026:
唔關隻馬同韋達事:071:
另外如果呢場1000排靚檔都唔隊
咁幾時先隊:035:
佢出閘唔狂隊跟前先有問題喎
:030:

啱啱先入來看看....原來又開火:044:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-6-14 06:52 PM 發表
啱啱先入來看看....原來又開火:044:
我都唔識講,你睇完之後睇下你又點睇...

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-14 06:55 PM 發表

我都唔識講,你睇完之後睇下你又點睇...
狀態既野問賭徒最清楚,係電視點會睇到隻馬有幾多狀態先!如果有興趣入場睇晨操,就清楚咩叫做識睇狀態,我都唔鐘意睇晨操,隻馬有無作戰水準最重要,好多時都係形勢最重要,好狀態唔代表一定贏,無狀態亦未必一定輸,最重要賠率值唔值搏!:122:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆