上一頁下一頁
發新話題

一位人妻被人露出的心路歷程** Arrived! 開估!!^^ p.261

收藏  |  訂閱
4.1k  815.2k

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-11-2 10:36 AM 發表 查看引用來源
早排老公間firm�其中一個share holder買咗間新屋需要人幫佢design畫圖,老公就介紹咗我俾佢要我幫佢畫. 但係當時我手頭上已經兩有個客�圖畫緊,不過因為係老公其中一個partner, 而且佢屋企想走industr ...
保重啊!

小心身體啊~

保重身體啊…交完圖好回家休息啊…肉色bra唔襯你^^

保重身體!我都覺得套內衣唔襯你,太多布了!😜

要唔要柴可夫?
引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-11-2 10:36 AM 發表 查看引用來源
早排老公間firm嘅其中一個share holder買咗間新屋需要人幫佢design畫圖,老公就介紹咗我俾佢要我幫佢畫. 但係當時我手頭上已經兩有個客嘅圖畫緊,不過因為係老公其中一個partner, 而且佢屋企想走industr ...

引用:
早排老公間firm嘅其中一個share holder買咗間新屋需要人幫佢design畫圖,老公就介紹咗我俾佢要我幫佢畫. 但係當時我手頭上已經兩有個客嘅圖畫緊,不過因為係老公其中一個partner, 而且佢屋企想走industr ...
Feel better and speedy recovery 

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-10-24 11:33 AM 發表 查看引用來源
衰佬前晚嘅傑作.......

:smile_o02::smile_o14::smile_22::smile_22:
咖哩雞,我見猶憐呀!!

身體要緊保重啊

引用:
原帖由 lostergundam 於 2017-11-2 11:27 AM 發表 查看引用來源
其實係淺粉紅色bra同米白色底底 ~_~

引用:
原帖由 lostergundam 於 2017-11-2 11:27 AM 發表 查看引用來源
人妻你保重身體呀
師兄你覺得什麼色合適人妻呢

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆