上一頁下一頁
發新話題

關於SL嘅資格 II P1#1, 2, 4 p72 update P133 #1986 涅槃重生嘅火鳳凰

收藏  |  訂閱
2.5k  54.1k

引用:
原帖由 YanD2012 於 2015-1-29 01:15 PM 發表 查看引用來源

我估c姐你一定係最了解我而家既痛, 唔知點解呢個星期會開始控制唔到咁喊
以前..未試過咁樣, 去到第三個星期至黎料...
係因為你,一開始壓抑住,無釋放出嚟,但宜家釋放都未遲,釋放咗,就開始遺忘啦。

何必把淚都鎖在自己嘅眼眶?

早知道,如夢一場。

讓你在沒有佢的地方療傷。

引用:
原帖由 飛機思 於 2015-1-29 01:59 PM 發表 查看引用來源

係因為你,一開始壓抑住,無釋放出嚟,但宜家釋放都未遲,釋放咗,就開始遺忘啦。

何必把淚都鎖在自己嘅眼眶?

早知道,如夢一場。

讓你在沒有佢的地方療傷。

http://n2.hk ...
我有時會諗得好正面, 如果佢係迫不得已的話
佢而家應該同我一樣都係咁辛苦

我有時又會諗其實我係佢心目中係點既呢 ?
以前大家一齊, 我好唔開心個陣會挨係佢胸口喊
佢成日話hide in my chest
我一直都覺得佢個胸膛只夠容納一樣好輕唔大既物體, 就係我既靈魂
只要我係一個靈魂, 我就可以完完全全咁hide in his chest
一個靈魂唔係好重, 有文章 話只係21g 重量 , 我對你的愛亦唔太多, 只有21g重

引用:
原帖由 YanD2012 於 2015-1-29 02:14 PM 發表 查看引用來源

我有時會諗得好正面, 如果佢係迫不得已的話
佢而家應該同我一樣都係咁辛苦
個然想得好正面....但有時候此終要返回現實世界

引用:
原帖由 YanD2012 於 2015-1-29 02:18 PM 發表 查看引用來源
我有時又會諗其實我係佢心目中係點既呢 ?
以前大家一齊, 我好唔開心個陣會挨係佢胸口喊
佢成日話hide in my chest
我一直都覺得佢個胸膛只夠容納一樣好輕唔大既物體, 就係我既靈魂
只要我係一個靈魂, 我就可以完 ...
傻婆,21g,能承受到,就算210kg佢都可以承受,若然嫌重,2.1g都不能承受。

生命不能承受之輕。

請好好閱讀呢本書。

我又黎呃水吹啦~喂~~

引用:
原帖由 飛機思 於 2015-1-29 04:01 PM 發表 查看引用來源

傻婆,21g,能承受到,就算210kg佢都可以承受,若然嫌重,2.1g都不能承受。

生命不能承受之輕。

請好好閱讀呢本書。

我有睇!但我想表達我對佢嘅愛去到靈魂上層面!
Hide in his chest then no body knows we are being together

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-1-29 04:53 PM 發表 查看引用來源
我又黎呃水吹啦~喂~~
嚟啦嚟啦。好好帶啲歡樂比上面位師姐啊一齊。

引用:
原帖由 YanD2012 於 2015-1-29 04:56 PM 發表 查看引用來源

我有睇!但我想表達我對佢嘅愛去到靈魂上層面!
Hide in his chest then no body knows we are being together

我明。

但,佢值得?嗯,或者值得。

愛到深處便是哀。

騷靈啊。突然諗起呢首歌。

引用:
原帖由 飛機思 於 2015-1-29 05:23 PM 發表 查看引用來源

嚟啦嚟啦。好好帶啲歡樂比上面位師姐啊一齊。

:smile_30: 咩歡樂先~ 我賣藝兼賣身架wo~
不過未有人買過:'):')

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆