上一頁下一頁
發新話題

DRY爆大學生之純綷R水吹.....[嫩至18歲, 成熟到80歲都得、男女不拘、有男有女啊lol]

收藏  |  訂閱
2.2k  25.6k

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-5-20 12:39 AM 發表 查看引用來源

=0=我會痴住個地頭蟲, 放心, 因為我都好驚死XD!
我意思係唔好地頭蟲提議去D高危地方你地就跟住去

引用:
原帖由 小處男 於 2014-5-20 12:45 AM 發表 查看引用來源
我意思係唔好地頭蟲提議去D高危地方你地就跟住去
lol
點會有高危地方=0=

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-5-20 12:50 AM 發表 查看引用來源

lol
點會有高危地方=0=
你咁既意識....希望遲D仲會見到你:smile_42:

引用:
原帖由 小處男 於 2014-5-20 12:53 AM 發表 查看引用來源
你咁既意識....希望遲D仲會見到你:smile_42:
..............:smile_45:唔好講到我好蠢咁, 我不知幾醒目

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-5-20 12:56 AM 發表 查看引用來源

..............:smile_45:唔好講到我好蠢咁, 我不知幾醒目
但你連咩係高危地方都諗唔到wor :smile_42:

引用:
原帖由 小處男 於 2014-5-20 12:58 AM 發表 查看引用來源

但你連咩係高危地方都諗唔到wor :smile_42:
...咁我有危機意識架嘛lol
而且, 點會有高危地方喺我地個行程到XD

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-5-20 12:59 AM 發表 查看引用來源

...咁我有危機意識架嘛lol
而且, 點會有高危地方喺我地個行程到XD
有時興起既野,估唔到既:smile_39:
當個個都同你講,ok wor, 無事wor 咁多人,洗乜驚既時候,咁你去唔去?

引用:
原帖由 小處男 於 2014-5-20 01:02 AM 發表 查看引用來源
有時興起既野,估唔到既:smile_39:
當個個都同你講,ok wor, 無事wor 咁多人,洗乜驚既時候,咁你去唔去?
....睇係咩地方啦=.= clubbing嗰啲我喺香港都唔去, 返大陸點會去lol

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-5-20 01:03 AM 發表 查看引用來源

....睇係咩地方啦=.= clubbing嗰啲我喺香港都唔去, 返大陸點會去lol
仲要睇? 乜你唔係擇善固執既咩?叫你去網吧你都唔好去

引用:
原帖由 小處男 於 2014-5-20 01:08 AM 發表 查看引用來源
仲要睇? 乜你唔係擇善固執既咩?叫你去網吧你都唔好去
....我點會去網吧lol 我都唔打機既~~

喂XD 擇善固執同睇地方有咩關係XD?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆