上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 25

收藏  |  訂閱
3.1k  67.6k

引用:
原帖由 golftin 於 2010-10-12 11:32 AM 發表 查看引用來源

你依家連溪水都啜埋

你好抵死.....:smile_o12:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-10-12 11:53 AM 發表 查看引用來源
你好抵死.....:smile_o12:
果陣時條江西船,多水到,令到細佬,好似响,無重狀態中,進出。

引用:
原帖由 golftin 於 2010-10-12 12:05 PM 發表 查看引用來源

果陣時條江西船,多水到,令到細佬,好似响,無重狀態中,進出。

巧似無底深潭咁牙?.....

秘書來電.........話好想我............

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-10-12 12:48 PM 發表 查看引用來源
我女友也剛剛來電...話我已經弄完衛生, 我走了, 我不在的時候你自己要吃多點東西, 不要餓壞

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-10-12 01:25 PM 發表 查看引用來源

我女友也剛剛來電...話我已經弄完衛生, 我走了, 我不在的時候你自己要吃多點東西, 不要餓壞
so sweet..........

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-10-12 12:48 PM 發表 查看引用來源
企知吾知你會去湖南?

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-10-12 01:25 PM 發表 查看引用來源

小弟弟也是:smile_o05:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-10-12 13:25 發表 查看引用來源

講真,港女跟上面女女真的無得比,之前啲船早上起身走時很多時候都會發短訊,…沒煮早點給你吃,记得自己吃多一點啊…上車了沒有啊,…過關了沒有啊…天氣凉了穿多一點啊…回到公司給我短讯啊,間唔中又會發條短讯叫你吃飯不要只顧工作,外面下雨你在外面跑记得帶傘啊,港女真係好少會咁,

我條女未打比我既:smile_19:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆