上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 24

收藏  |  訂閱
2.3k  44.3k

引用:
原帖由 One_Six_Nine 於 2010-9-28 11:20 PM 發表 查看引用來源

望天兄....你好:smile_o15:

"買夢想及機會".....沒錯....可惜....一期或數期先有一個幸運兒....:smile_o06:

沉船...好似....Mark Six

First Prize:  條女洗盡鉛華....從良跟着你一世....幸福到老

Second Prize:  條女跟你幾年...冇乜呃錢....大家在感情上都有付出過....最後...敵不過心魔!
似乎我好可能會中二獎:smile_39:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-9-29 09:34 AM 發表
有花姐入泥同我地班痴心船家傾計,真係 歡迎 歡迎 歡迎.:smile_38:
她寫東西有時會得罪大家。
我已叫她只能做 CD ROM ,不要寫東西上來。

引用:
原帖由 pronto 於 2010-9-29 09:18 AM 發表 查看引用來源

早晨Y哥:smile_38::smile_38:
早晨! 老P, 你吾會介意我咁喊你:smile_30:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-9-29 09:44 AM 發表 查看引用來源
早晨! 老P, 你吾會介意我咁喊你:smile_30:
老P同肥仔都可以.....:smile_38::smile_38:

引用:
原帖由 temp4321 於 2010-9-29 09:42 AM 發表 查看引用來源

似乎我好可能會中二獎:smile_39:
咁.......有無多寶獎???

大家早晨.......

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-9-29 09:34 AM 發表 查看引用來源

早晨........咁.......唔做.........得唔得???
如果身邊有愛伴的話.......吾做真係吾得...當交功課都係要做.

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-9-29 09:55 AM 發表 查看引用來源
大家早晨.......
早晨高總:smile_38::smile_38:

引用:
原帖由 pronto 於 2010-9-29 09:57 AM 發表 查看引用來源

早晨高總:smile_38::smile_38:
早晨....p兄......

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-9-29 09:56 AM 發表 查看引用來源
如果身邊有愛伴的話.......吾做真係吾得...當交功課都係要做.
我有.......但.......無做........

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆