上一頁下一頁
發新話題

內地夜遊吹水地

收藏  |  訂閱
2.7k  51.7k

引用:
原帖由 pronto 於 2010-8-9 02:56 PM 發表

都係果D啦......行下花街....飲下老芝......捉女上房咁囉
咩水位, 咩質地, 咩氣氛 都膠袋下好喎~~:smile_45:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-9 02:58 PM 發表 查看引用來源

咩水位, 咩質地, 咩氣氛 都膠袋下好喎~~:smile_45:
我覺得質數可以.....全部有著制服....但八点前換番哂便服....DJ話費事有人黎查麻煩咼......但氣氛唔算打大風啦

引用:
原帖由 pronto 於 2010-8-9 03:01 PM 發表

我覺得質數可以.....全部有著制服....但八点前換番哂便服....DJ話費事有人黎查麻煩咼......但氣氛唔算打大風啦
咁多無咩喎~~我係呢邊玩好多時都係咁架喇~~

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-9 02:53 PM 發表 查看引用來源

所以我鍾意去演老青, 人多好氣氛~~:smile_o12:
飲嘢,唱K同去SN有分別,阿輝淨桑唔會彩佢!:smile_o13:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-9 03:03 PM 發表 查看引用來源

咁多無咩喎~~我係呢邊玩好多時都係咁架喇~~
今次都幾滿意....坐兩條....本來打算"的"个細細粒既童顏上房.....点知佢醉到瞓左....好彩另一个都幾好.....吹功唔錯:smile_o05:

引用:
原帖由 pronto 於 2010-8-9 03:01 PM 發表 查看引用來源

因為個場啲女如果衰咗,佢地可以話係啲客自已帶上嚟,唔関個場既事,入哂你地算吖嘛!執生啦!:smile_o01:

引用:
原帖由 pronto 於 2010-8-9 03:10 PM 發表 查看引用來源

今次都幾滿意....坐兩條....本來打算"的"个細細粒既童顏上房.....点知佢醉到瞓左....好彩另一个都幾好.....吹功唔錯:smile_o05:
瞓左..醉雞任做喎。。。:smile_o11:

引用:
原帖由 神臺貓屎 於 2010-8-9 03:15 PM 發表 查看引用來源

瞓左..醉雞任做喎。。。:smile_o11:
最慘我都醉到仆街....咁梗係要揾个好服侍架啦

引用:
原帖由 神臺貓屎 於 2010-8-9 03:09 PM 發表

飲嘢,唱K同去SN有分別,阿輝淨桑唔會彩佢!:smile_o13:
:smile_o01:企重要凈去果間添~

引用:
原帖由 神臺貓屎 於 2010-8-9 03:13 PM 發表

因為個場啲女如果衰咗,佢地可以話係啲客自已帶上嚟,唔関個場既事,入哂你地算吖嘛!執生啦!:smile_o01:
咁就要偷9個場本數簿喇~~佢地習低晒d女咩名跟邊個亞媽~~間房開邊個名架麻!:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆