上一頁下一頁
發新話題

~@@ 安全成人派對 - Swing and Bang Club - Safe Sex Party @@~(New)

收藏  |  訂閱
4.9k  189.3k

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-5-13 01:10 AM 發表 查看引用來源

買番原本個D飲品好D :023:
大家都鐘意飲嘛~ :122:
好啦~我下次買返飲開果隻啦~:036: :036:

引用:
原帖由 折翼的守護天使 於 2009-5-13 01:07 AM 發表 查看引用來源

唔講比你知你岩唔岩住。。
不過好想知點解你會咁講呢?
真係5知道啊!!!! 就係你岩岩回應我果一句!!!!
我個腦就給我呢一個信息 !!!! @~~~~係突然 !!!
所以我先話 .....突然覺得 !!!!!!! sorry ~~~~:034:

引用:
原帖由 EvanLam 於 2009-5-13 01:07 AM 發表 查看引用來源

果陣急屎呀 .........信5信???:071:
仲以為你生緊第三胎 :096: :096:

引用:
原帖由 EvanLam 於 2009-5-13 01:10 AM 發表 查看引用來源

所以你兩個應該老友囉 ....佢5岩既你幫佢頂哂佢 ......:036:
唔知呢~~呵呵~~

引用:
原帖由 EvanLam 於 2009-5-13 01:10 AM 發表 查看引用來源

所以你兩個應該老友囉 ....佢5岩既你幫佢頂哂佢 ......:036:
咁你呢~
係咪老友先~ :096:

引用:
原帖由 折翼的守護天使 於 2009-5-13 01:11 AM 發表 查看引用來源

好啦~我下次買返飲開果隻啦~:036: :036:
加多一杯丫~ :097:

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-5-13 01:08 AM 發表 查看引用來源

依~~~~ 真係好臭丫~~~ :028:
哈哈哈 ~~~~ :096: 你咪鬼拎左自己d 腳止當係我呀 .......天使誤會係我既腳止就死得架喇 .........!!:030:

引用:
原帖由 EvanLam 於 2009-5-13 01:12 AM 發表 查看引用來源

真係5知道啊!!!! 就係你岩岩回應我果一句!!!!
我個腦就給我呢一個信息 !!!! @~~~~係突然 !!!
所以我先話 .....突然覺得 !!!!!!! sorry ~~~~:034:
你講岩左一半~

引用:
原帖由 折翼的守護天使 於 2009-5-13 01:10 AM 發表 查看引用來源

知道喇我~~
有冇湯水飲架 ?

引用:
原帖由 EvanLam 於 2009-5-13 01:13 AM 發表 查看引用來源

哈哈哈 ~~~~ :096: 你咪鬼拎左自己d 腳止當係我呀 .......天使誤會係我既腳止就死得架喇 .........!!:030:
我係話你隻香港腳好臭囉~
無錯丫~ :097:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆