上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
2.7k  52.4k

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-14 03:28 PM 發表

開心假日 跑法太單調,好容易比人燒,而且我覺得 擺明車馬 跑法比佢有彈性,有權嬴佢,所以咪咁買囉..:041:
今次我就覺得VICKY 講得啱,沐場真係唔靚WO,相反"開心假日"沐場靚好多,係閘前行左好耐都冇出汗不但止,而且越行越定,對比其他馬佢真係吸引好多,看排位果陣真係覺得佢最多PLACES馬,後尾都轉TIA買左佢,我貼士都比左"擺明車馬"概,看佢都好定,不過似係冇火果隻多D,而且D毛水同上次都係差唔多唔多起EYE甘,我覺得LEI隻馬真係唔好追住,好似係之前有個事,可能係甘搞到唔多甘谷佢.

引用:
原帖由 hei@ 於 2007-6-14 17:15 發表

今次我就覺得VICKY 講得啱,沐場真係唔靚WO,相反"開心假日"沐場靚好多,係閘前行左好耐都冇出汗不但止,而且越行越定,對比其他馬佢真係吸引好多,看排位果陣真係覺得佢最多PLACES馬,我貼士都比 ...
其實兩位都有道理, 只是一個講狀態一個講走位, 大家都唔好爭論啦! (各位都係好巴打)

三哥! 比你老點開, 你特然唔點, 有D唔開心, 不如再點下先啦!

引用:
原帖由 karlton 於 2007-6-14 05:21 PM 發表

其實兩位都有道理, 只是一個講狀態一個講走位, 大家都唔好爭論啦! (各位都係好巴打)
UM...都係討論JA,都係賽後討論下,冇惡意概.

引用:
原帖由 hei@ 於 2007-6-14 05:15 PM 發表

今次我就覺得VICKY 講得啱,沐場真係唔靚WO,相反"開心假日"沐場靚好多,係閘前行左好耐都冇出汗不但止,而且越行越定,對比其他馬佢真係吸引好多,看排位果陣真係覺得佢最多PLACES馬,後尾都轉TI ...
唔好意思,我從來冇講過 擺明車馬 好靚,第2我又從來冇講過 擺明車馬 靚過 開心假日 ,再講,臨場我係睇唔到狀態,我亦都冇咁多時間睇晨操,呢d就係我既肓點,仲有一樣野,請記住...狀態 <= 係冇準則..唔好用一d唔實際既野黎評審我既主觀,而你又可能同佢一樣,有好獨特而又有好叻既相馬眼光啦,恭喜你地,我自問冇咁高層次..

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-14 05:28 PM 發表

唔好意思,我從來冇講過 擺明車馬 好靚,第2我又從來冇講過 擺明車馬 靚過 開心假日 ,再講,臨場我係睇唔到狀態,我亦都冇咁多時間睇晨操,呢d就係我既肓點,仲有一樣野,請記住...狀態 <= 係冇準則..唔好用一d ...
UM....ANNUNES兄都唔好甘嬲先,我知所以我概意思係,覺得VICKY兄話隻"開心假日"靚啱JA,冇"偏"意ANNUNES兄概意思概,此終文字較難表達自己概情感.如有"霧"犯,敬請願諒.

引用:
原帖由 karlton 於 2007-6-14 04:46 PM 發表

三哥! 出唔出心水你高興就得啦! 做細佬嘅一定支持你!:041:
你還會嚟「四大癲王」挾料嗎? 如果你唔嚟:043: 我地要改名做「刀, 劍, 笑」先得啦!:030: (得返三個人):023:  
你放心,我會同你地玩到季尾..我應承得你地唔會臨陣退縮..

引用:
原帖由 hei@ 於 2007-6-14 05:38 PM 發表

UM....ANNUNES兄都唔好甘嬲先,我知所以我概意思係,覺得VICKY兄話隻"開心假日"靚啱JA,冇"偏"意ANNUNES兄概意思概,此終文字較難表達自己概情感.如有"霧"犯,敬請願諒.
唔好客氣,我受唔起,我受唔起既原因係,我唔會太容易接受一d唔實質,唔實際既野(狀態),我仲要因為呢d 唔實質,唔實際既野(狀態) 而被人批評,你試下調轉諗下.我又唔該你睇番我 賽後老點你 有冇提過狀態2個字,之後仲要被人單打,講真,我可以一笑致之,但我份人就係唔忿氣...仲有,係咪有(狀態) 就一定嬴梗先,係咁唔該你2位 hei + vicky 幫幫忙,當益下我,場場都講邊隻係最好狀態..咁我就非常多謝2位,我仲會公開在報紙到向2位道歉添.

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-14 03:53 PM 發表
附帶講多幾句

可想而之傷台咁無水準都睇得出 <=當我膚淺冇見識冇水準,但我仍然堅持,擺明車馬有競賽狀態.最重要係請唔好張我同商台d所謂評馬人作比較,我覺得對我係一種侮辱
係馬迷棒成熱門姐   <= 我都 ...
我都係咁話:041: 呢個都係"達哥"老問題:026:
琴晚佢咁騎一d都無利用到馬嘅彈性:096:
有時佢真係太心急,可能佢用aa你講果種跑都有機會跑第2,不過最起碼佢連試都未試過:032:
加上佢博失嘅好多都係熱門馬:030: 所以點解大家會係直播時"聽到有人駡佢"就係咁解:025:
我吾係特別吾鐘意呢個騎師只係以事論事:071:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-14 06:01 PM 發表

唔好客氣,我受唔起,我受唔起既原因係,我唔會太容易接受一d唔實質,唔實際既野(狀態),我仲要因為呢d 唔實質,唔實際既野(狀態) 而被人批評,你試下調轉諗下.我又唔該你睇番我 賽後老點你 有冇提過狀態2個字,之後 ...
哈,你都幾好笑KA WO,大家都係自己講自己見解JA,我由頭到尾都冇話過你D乜WO,使唔使甘呀.買馬概野各施各法KA JA,我理得你點揀,我只係講我概見解ja,呀,大老,佛都有火:046: .

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆