上一頁下一頁
發新話題

結婚10年-------性生活(update P.1,2,5,9,10,17,19,34,39,62,129)

收藏  |  訂閱
2.9k  466.3k

引用:
原帖由 老~恭仔 於 2012-12-3 02:38 PM 發表 查看引用來源
隔夜油炸鬼想入都難啦!:smile_44:

wagagagga,仲有一陣油“益“味tim

引用:
原帖由 TDDoUsPart 於 2012-12-3 03:48 PM 發表 查看引用來源

希望你吾好笑我白痴,後戲通常包d咩呢?:smile_41:攞盒紙巾比我清潔算吾算??:smile_27:一齊睇電視又算吾算呢?:smile_27:
我都想知  等我第時留意多啲:smile_o06:

我覺得一齊攬下,咀下,錫下又摸下面珠,車一陣,攬住瞓一陣

咁算唔算OK呀?
引用:
原帖由 TDDoUsPart 於 3/12/2012 03:48 PM 發表 查看引用來源

希望你吾好笑我白痴,後戲通常包d咩呢?:smile_41:攞盒紙巾比我清潔算吾算??:smile_27:一齊睇電視又算吾算呢?:smile_27:

在時間許可的情況下,男人唔應該急住去沖凉,應該單手攬下個女人,錫下佢額頭,望住個女人,講d令佢開心嘅說話(如果你連望佢都唔想,甘就唔好食啦...)

再鬥下佢下巴,鍚下個嘴,先問佢一唔一齊沖涼,如果一齊沖就要幫女人渣住花洒洗背脊,切記要問對方落唔落梘!唔好一野撻落去!

之後開支水比個女人飲下啦,再有時間就飲杯野先走囉
引用:
原帖由 TDDoUsPart 於 2012-12-3 03:51 PM 發表 查看引用來源

你覺得咩野先係好嘅後戲呢?多謝指點

引用:
原帖由 玫瑰八千代 於 2012-12-3 04:20 PM 發表 查看引用來源
在時間許可的情況下,男人唔應該急住去沖凉,應該單手攬下個女人,錫下佢額頭,望住個女人,講d令佢開心嘅說話(如果你連望佢都唔想,甘就唔好食啦...)

再鬥下佢下巴,鍚下個嘴,先問佢一唔一齊沖涼, ...
:smile_o12:  了解了解

而家寫緊報告,一陣有得睇,請大家等多會

引用:
原帖由 TDDoUsPart 於 2012-12-3 03:48 PM 發表 查看引用來源希望你吾好笑我白痴,後戲通常包d咩呢?:smile_41:攞盒紙巾比我清潔算吾算??:smile_27:一齊睇電視又算吾算呢?:smile_27:
代姐講左:smile_38::smile_38:

引用:
原帖由 Maninblue1223 於 2012-12-3 04:08 PM 發表 查看引用來源
我覺得一齊攬下,咀下,錫下又摸下面珠,車一陣,攬住瞓一陣

咁算唔算OK呀?

你問一個無咩前戲,全無試過後戲嘅人,我都吾識答你:smile_39::smile_39::smile_39:

引用:
原帖由 玫瑰八千代 於 2012-12-3 04:20 PM 發表 查看引用來源

再鬥下佢下巴,鍚下個嘴,先問佢一唔一齊沖涼, ...
你真有性福呀,你大多數男人都做到嗎?

我愈諗自己愈覺淒涼:smile_24::smile_24::smile_24::'):'):')

引用:
原帖由 玫瑰八千代 於 2012-12-3 04:20 PM 發表 查看引用來源在時間許可的情況下,男人唔應該急住去沖凉,應該單手攬下個女人,錫下佢額頭,望住個女人,講d令佢開心嘅說話(如果你連望佢都唔想,甘就唔好食啦...)再鬥下佢下巴,鍚下個嘴,先問佢一唔一齊沖涼, ...
問對方落唔落梘,是否怕對方回家怕比人聞到呢?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆