上一頁下一頁
發新話題

小露又忍吾住啦,更新p.163

收藏  |  訂閱
2.4k  481.4k

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2011-7-19 08:27 PM 發表 查看引用來源
個晚返到去之後沖完涼就瞓左啦,野都冇執 ~~~ 冇計好累
朝早起身諗住執多少少野啦,費事咁趕 ~~
執執下 D 大袋用晒... 問朋友仔啦,原來幫人搬屋 D 公司會比定紙箱
咁好啦 ... 搵下邊個好啦... 點知上裝睇間間 ...
講時講..個時小露你話買番1-2套性感衣服..結果有冇訂到呀??

樓主咁益個工人啊!

咁工人有冇問你咁多玩具要唔要幫手,哈哈!

又新post
一post正過一post

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2011-7-19 08:27 PM 發表 查看引用來源
個晚返到去之後沖完涼就瞓左啦,野都冇執 ~~~ 冇計好累
朝早起身諗住執多少少野啦,費事咁趕 ~~
執執下 D 大袋用晒... 問朋友仔啦,原來幫人搬屋 D 公司會比定紙箱
咁好啦 ... 搵下邊個好啦... 點知上裝睇間間 ...
時時刻刻,一起身就不知不覺引人,同你住嘅話真係好大嘅定力挑戰!

支持新帖!期待露妹同工人執一劑!

講開又講今日有個男仔係同我以前見個面既 .... 佢 MSN 講笑我話做咩走去拍戲呀
原來佢話我似日本名星 我初時都幾開心點知問返先知.... 個明星叫"麻倉X" .... 頂 ~~~ 拍 AV既
死仔包 ~~~~ 有冇人知佢點樣架 ~~~ 好多名都差唔多既 ~~

Support good story

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2011-7-19 09:43 PM 發表 查看引用來源
講開又講今日有個男仔係同我以前見個面既 .... 佢 MSN 講笑我話做咩走去拍戲呀
原來佢話我似日本名星 我初時都幾開心點知問返先知.... 個明星叫"麻倉X" .... 頂 ~~~ 拍 AV既
死仔包 ~~~~ 有冇人知佢點樣架 ~~~ 好多 ...
哈哈...但都應該好令女..你平時除左露出..其實仲有咩興趣嫁??

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2011-7-19 09:43 PM 發表 查看引用來源
死仔包 ~~~~ 有冇人知佢點樣架 ~~~ 好多 ...

呢個?咁索?:smile_o04:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆