上一頁下一頁
發新話題

[Roland-Moon]9月13日生日K Party玩樂在SW,不過唔記得影相

收藏  |  訂閱
2.1k  59.4k

阿司令又去咗表演頂西west呀??

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-11-12 09:31 PM 發表 查看引用來源

揾你個「海豚咀」咪仲大鑊 :smile_19:
果d人都搵笨,頭先走去電腦區下載完野
話回覆完就有密碼,都呃q人:smile_22: :smile_22:

引用:
原帖由 roland-moon 於 2008-11-12 21:46 發表 查看引用來源

果d人都搵笨,頭先走去電腦區下載完野
話回覆完就有密碼,都呃q人:smile_22: :smile_22:  
吾好咁易信班死嘢

吾係個個好似啲人咁鍾意幫人頂Post...

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-11-12 09:54 PM 發表 查看引用來源

吾好咁易信班死嘢

吾係個個好似啲人咁鍾意幫人頂Post...
頭先真係想[係]果條腸粉個post乜乜佢呀:smile_22: :smile_22:

引用:
原帖由 roland-moon 於 2008-11-12 21:56 發表 查看引用來源

頭先真係想[係]果條腸粉個post乜乜佢呀:smile_22: :smile_22:  
响人地地頭小心啲呀.....

去超版投訢區插佢啦

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-11-12 10:00 PM 發表 查看引用來源

响人地地頭小心啲呀.....

去超版投訢區插佢啦
就算要乜,更係去網吧用分身啦:smile_30:

引用:
原帖由 roland-moon 於 2008-11-12 22:03 發表 查看引用來源

就算要乜,更係去網吧用分身啦:smile_30:  
落超版仲要去鋼吧用分身咁嚴重

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-11-12 10:05 PM 發表 查看引用來源

落超版仲要去鋼吧用分身咁嚴重
唔咁做,ban咗呢個a/c咪冇得玩......:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 roland-moon 於 2008-11-12 22:39 發表 查看引用來源

唔咁做,ban咗呢個a/c咪冇得玩......:smile_30: :smile_30:  
叫你去超版投訢啫....乜會封號咁大鑊架:smile_03:

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-11-12 10:41 PM 發表 查看引用來源

叫你去超版投訢啫....乜會封號咁大鑊架:smile_03:
以我性格,忍唔住嘈嘈吓乜都講得出,到時仲唔ban呀:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆