上一頁下一頁
發新話題

我同Athena (已更新 #1871, #1880, #1894, #1902, #1923, #1933)

收藏  |  訂閱
1.9k  611.7k

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-10-15 13:49 發表 查看引用來源

就係!我後來都有同佢講,但佢冇聽。
我當年又年輕又玩得,所以我都冇再同佢倾。
嘩!原来至前個reply好多錯字!
一冇戴老花眼镜,即刻唔掂。
Sorry. ...
唔緊要,知你想打乜架啦!😬

Athena:
「我震咗好耐。。。耐到我都唔知有幾耐。。。當我回過神嚟,M仲係喺度好「落力」咁屌緊我。。。而我下身已經全部濕晒。。。
我下面濕到好似屙完尿冇抹到咁。。。濕笠笠。。。
M:Athena,估唔到妳咁砌得!我叫咗咁多年雞,冇邊個女仔可以好似妳咁玩得咁耐!喺公司做同事咁多年,真係走濡眼!
我:唔好再。。。講。。。我唔。。。想。。。聽。。。呀。。。
M:做乜嘢,聽我講嘢好難為妳?定係我屌妳好難為妳?
我無答佢。。。
M:妳咪扮清高啦!妳咪一樣出嚟做應召!以前喺公司就扮到成個高貴淑女咁,識得講幾句日文就好似高高在上!睇吓妳宜家?咪又係俾我砸住屌到妳又震又射水!講得白啲,妳咪又係雞一隻!
係。。。M講得冇錯!就算我對佢幾反感、幾睇唔起佢都好,佢已經完完全全佔有我!佢嗰條嘢已經喺我身體入面抽出插入好耐、我仲喺佢面前唔受控制咁高潮!我喺佢面前已經冇晒任何秘密!
對佢嚟講。。。
我的的確確只係一隻雞。。。。。。
仲要係一隻可以免費唔駛帶套任屌唔嬲嘅。。。鷄!
唔得啦。。。我個唔爭氣嘅身體又頂唔順M嘅「攻勢」。。。
我。。。又。。。要。。。嚟。。。啦。。。呀呀呀。。。
Arrrrrrhaaaaaaaaa。。。Oooooorrrrrr。。。
M:嘩。。。有冇咁快。。。又嚟。。。!
我:你。。。你。。。arrrr。。。估。。。
M:妳嗌完等條氣順咗至講啦!我驚妳斷氣!
唔知點解,聽完M咁講,我居然好想笑!但我緊係死忍住唔笑啦!
我:你。。。估我好。。。想嚟咩。。。
M:等我再插入啲大力啲耐啲。。。
我又不停咁震。。。下面已經濕到連我自己都唔知仲有冇噴水。。。
但係我就好肯定我入面喺度不停咁夾M條嘢。。。
M:咁咪係囉。。。身體反應咁激烈,妳仲扮寸扮可憐嚟做乜?開開心心做我老婆仔好過啦。。。
我:冇。。。可能。。。呀呀呀。。。
黐線!點解我今晚高潮可以不停咁嚟?
連沙星佢嗰條入咗珠嘅怪物,都冇攪到我好似宜家咁「發花癲」。。。點解M可以不停咁屌到我高潮停唔住?
呀。。。我又要「失神」啦。。。呀呀呀。。。!
M:屌死妳!屌死妳!
我:我。。。就嚟。。。俾你。。。玩玩死。。。可唔可以。。。放。。。放過我。。。我真真真。。。係。。。唔得啦啦啦。。。
M將我成個人攬到好實!我塊面完全貼住佢個心口。。。我成塊面都係佢好咸嘅汗。。。我對手十隻手指直頭係抓住佢個背脊。。。仲有我對腳。。。唔知幾時佢哋已經纒住M個屁股!
如果宜家有人見到我同M咁樣。。。一定會以為我哋係一對情侶,喺度好激情咁做愛。。。
佢哋冇可能會估到我「嚴格」啲嚟講,係俾M強姦緊!
我哋冇轉過任何姿勢。。。我哋一直保持住男上女下。。。M一直喺我上面好似隻猛獸咁不停咁屌我。。。
我嘅高潮就嚟完一個又一個。。。又一個。。。又一個。。。
喺唔知我第幾次「失神」之後。。。M突然再加快速度抽插。。。我真係估唔到佢仲可以插我快啲。。。!
我:痛。。。痛呀。。。
M冇理我。。。我只覺得佢越插越入。。。嗰種感覺已經超出咗我可以承受嘅程度。。。
我全身好似著咗火咁。。。
我已經連震同叫嘅力氣都冇。。。
我俾M插到我個肚喺度不停抽筋。。。
好辛苦。。。好似就嚟窒息咁。。。
突然M好大聲嗌咗一聲,然後我感覺到一股好燙嘅精液直接射入我嗰心口𥚃面(其實喺子宮)。。。
M震咗好耐。。。
然後佢終於靜咗落嚟。。。
我心喺度諗:呢個「惡夢」終於暫時完咗。。。

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-10-16 09:01 發表 查看引用來源
Athena:
「我震咗好耐。。。耐到我都唔知有幾耐。。。當我回過神嚟,M仲係喺度好「落力」咁屌緊我。。。而我下身已經全部濕晒。。。
M:Athena,估唔到妳咁砌得!我叫咗咁多 ...
估唔到M咁勁,可以屌到Athena都頂唔順!

估唔到M 先係大佬,屌到ATHENA 去到另一LEVEL
引用:
原帖由 vin1013 於 2024-10-16 09:01 發表 查看引用來源
Athena:
M:Athena,估唔到妳咁砌得!我叫咗咁多 ...

引用:
原帖由 Maninblue1223 於 2024-10-16 10:24 發表 查看引用來源
估唔到M 先係大佬,屌到ATHENA 去到另一LEVEL

M應該好開心,可以屌到女神,仲屌到佢咁high!

好似睇龍珠咁, D男人既耐力一個比一個誇張
不過M都係茅既, 揾到Athena個G點就不停屈佢機, 唔係幾好玩喎

M係咪食了藥連Athena都叫頂唔順

引用:
原帖由 hoho.cosmos 於 2024-10-16 10:58 發表 查看引用來源
好似睇龍珠咁, D男人既耐力一個比一個誇張
不過M都係茅既, 揾到Athena個G點就不停屈佢機, 唔係幾好玩喎
M咁賤梗係唔會放過Athena啦!

引用:
原帖由 ncp81 於 2024-10-16 11:02 發表 查看引用來源
照計應該唔會,佢都唔知佢叫果個係Athena, 除非佢每次叫鷄都食藥!

引用:
原帖由 ncp81 於 2024-10-16 11:02 發表 查看引用來源
嗱,呢個問题我一定會解釋,不过要遲少少。。。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆