上一頁下一頁
發新話題

『Show』男公關俱樂部第2版已經爆左POST喇,有興趣既人,請去第3版啦

收藏  |  訂閱
5.0k  122.8k

引用:
原帖由 kokieice 於 2009-5-19 01:41 AM 發表 查看引用來源

真係肥到想剪晒D肉佢:030:
冇人要哥哥要啦

引用:
原帖由 kokieice 於 2009-5-19 01:37 AM 發表 查看引用來源

我曾經有個EX都有..我覺得佢係國王病!!!!
超級強權主義者:029: 壓力好大..心情完全冇好過
不過有1樣好..同佢拍拖個陣我瘦左好多:096:
依家又肥返好多!!!!!!!!!!!!:043:
哈哈~
家務老馮我做晒~ 晚晚番到屋企都會準備宵夜俾佢~
番到屋企成日發脾氣~ 好0個陣就番到0黎叫"老婆~~~ 我番0黎喇~~~"
平時乜都叫"老婆"......"老婆, 我肚餓呀..."用緊電腦佢就話"老婆, 我想打機~"
病0左都唔會話照顧0下我...都好0架喇...關心講兩句都有0既...不過都係我煮~
病...食0左藥早訓...一晚可以叫醒我幾次...老婆點點點...老婆點點點......
我唔介意照顧對方...唔介意付出多0的......只係...我想0係我需要人關心0既時候, 有個人可以攬0下...
感情0既0野...你對佢有幾好+佢對你有幾好...永遠=10...唉......

引用:
原帖由 kelvin0224 於 2009-5-19 01:43 AM 發表 查看引用來源

其實本人有一個結論....佢哋應該有同一個問題,就係想要求得到更多,而從來又唔肯付出,在一個不平衝的天平下,又有誰得到好結果呢
簡單D黎講..就係所有人要為左佢而轉...以佢為中心點
當初..佢連工都唔俾我返...書都唔俾我讀
唔岩聽就係錯..唔出聲都係錯...
總之..所有野都係我錯...到最後
連我都開始覺得自己好錯:096:

呢啲咁嘅人粉真係影衰晒我地呀:030: :030:

引用:
原帖由 kelvin0224 於 2009-5-19 01:43 AM 發表 查看引用來源

其實本人有一個結論....佢哋應該有同一個問題,就係想要求得到更多,而從來又唔肯付出,在一個不平衝的天平下,又有誰得到好結果呢
我對朋友or男友...我都會盡量對佢地好......我唔要求佢對我都係~
只係......佢對我...連朋友都不如...
我唔介意付出係10, 我唔要得番10, 但都唔係0掛.......

引用:
原帖由 Koimizu 於 2009-5-19 01:44 AM 發表 查看引用來源

哈哈~
家務老馮我做晒~ 晚晚番到屋企都會準備宵夜俾佢~
番到屋企成日發脾氣~ 好0個陣就番到0黎叫"老婆~~~ 我番0黎喇~~~"
平時乜都叫"老婆"......"老婆, 我肚餓呀..."用緊電腦佢就話"老婆, 我想打機~"
病0左都 ...
同你差無幾,唉可能我嗰個重嚴重過你........

我都想早呀,但要就鋪頭呀,睇怕可能要下個月,等我度一度先啦,腦爆:030:

引用:
原帖由 ralffai 於 2009-5-19 01:47 AM 發表 查看引用來源
啱啱我認同你講法:023: :023:

引用:
原帖由 ralffai 於 2009-5-19 01:47 AM 發表 查看引用來源
其實..又冇話影唔影衰既..每個人都有自己性格...
到依家..我都會諗..
可能係我唔忍得佢呢D性格呱
我唔係要求對方咩都要就晒自己...
有時我都想..搵個人可以食得住我...但唔好太過火LO...
感情呢樣野...都係大家體諒同包容...
唔係計付出左幾多...得到幾多...
只係...最簡單..我想做返一個人...
而唔係做1隻聽聽話話既寵物:096:

引用:
原帖由 kokieice 於 2009-5-19 01:45 AM 發表 查看引用來源

簡單D黎講..就係所有人要為左佢而轉...以佢為中心點
當初..佢連工都唔俾我返...書都唔俾我讀
唔岩聽就係錯..唔出聲都係錯...
總之..所有野都係我錯...到最後
連我都開始覺得自己好錯:096:
佢唔駛我番工, 得閒0係屋企同隻仔玩囉~
上網, 打機, 最多都係打理屋企0的0野~
同埋我自己有job就接~ (如果唔係...我可能由1日1餐要變2日1餐先得啦...)
不過佢只會記得我冇做0的咩...就唔會記得我做0左0的咩囉...
一段感情出現問題...一定係雙方都有問題......
佢都話......我縱壞0左佢......
佢都自知脾氣大......佢自己都話係得我忍到佢0的脾氣...唉...
(我都係人...我都係血肉之軀而已...)

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆