上一頁下一頁
發新話題

[其他] 一群全宇宙最手痕★我們全都是有骨氣的二打六★

收藏  |  訂閱
4.5k  49.2k

回覆 #1900 loeddie 的帖子

看來應該好爽

回覆 #1900 loeddie 的帖子

eddie...冇你幫手呀嗌...撐唔住呀:029: 我本來都差o的爽死架:029:

引用:
原帖由 aries221 於 2008-8-7 18:00 發表
eddie...冇你幫手呀嗌...撐唔住呀:029: 我本來都差o的爽死架:029:
邊場丫? :028:

返黎啦:071: :098: :098:

回覆 #1899 波盤預言家 的帖子

ok等你呀,眼訓唔緊要啦,回報好嘛!我都超眼?呀!

回覆 #1903 loeddie 的帖子

巴打,你都應該好爽呀!

:071: :071:
443106-AUG-2008
12:39
讓球星期三 6 咸卡 (主) 對 特林素 (客)
客 [0/-0.5] @ 1.72 $
$$
443406-AUG-2008
16:41
過關 讓球
3X4
星期三 2 大分三神 (主) 對 FC東京 (客)
客 [0/+0.5] @ 1.99
星期三 4 橫濱水手 (主) 對 大阪飛腳 (客)
主 [0] @ 1.89
星期三 6 咸卡 (主) 對 特林素 (客)
客 [0/-0.5] @ 1.72 $

$$
443706-AUG-2008
17:51
過關 主客和
3X4
星期三 3 清水心跳 (主) 對 鹿島鹿角 (客)
客 @ 2.00
星期三 4 橫濱水手 (主) 對 大阪飛腳 (客)
主 @ 2.45
和 @ 3.25
星期三 1 名古屋鯨魚 (主) 對 千葉市原 (客)
主 @ 1.57 $
$$
444006-AUG-2008
23:23
過關
4X1
主客和
主客和
讓球主客和
主客和
客 @ 1.90
星期三 8 哈特斯菲爾德 (主) 對 阿仙奴 (客)
客 @ 1.30
星期三 9 巴素利 (主) 對 哥登堡 (客)
主 [-1] @ 2.60
和 [-1] @ 3.50
星期三 13 甘美奧 (主) 對 伊帕汀加 (客)
主 @ 1.30 $

$$
444106-AUG-2008
23:23
過關
3X1
主客和
主客和
讓球主客和
客 @ 1.90
星期三 8 哈特斯菲爾德 (主) 對 阿仙奴 (客)
客 @ 1.30
星期三 9 巴素利 (主) 對 哥登堡 (客)
主 [-1] @ 2.60
和 [-1] @ 3.50 $

$$
444407-AUG-2008
08:31
過關
2X1
主客和
入球大細
星期三 19 戈亞斯 (主) 對 法林明高 (客)
主 @ 2.10
星期三 20 山度士 (主) 對 明尼路 (客)
大 [2.5 球] @ 1.65 $

$$
444707-AUG-2008
08:33
主客和星期三 19 戈亞斯 (主) 對 法林明高 (客)
主 @ 2.10 $
$$
445007-AUG-2008
08:34
主客和星期三 19 戈亞斯 (主) 對 法林明高 (客)
和 @ 3.40 $

$

回覆 #1907 lmkandy 的帖子

嘩巴打肥仔啦!

大陳/波盤,有機會試吓呢度做作戰基地:036: :097:

引用:
原帖由 cocu6226 於 2008-8-7 06:22 PM 發表
嘩巴打肥仔啦!
連本帶利,3支飛彈變10支飛彈,仲有支半响我個fd度:071:

戈仔只係今朝對沖返黎,法仔果條响我fd度,不過輸左:026:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆