上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
2.7k  52.4k

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-14 03:28 PM 發表

開心假日 跑法太單調,好容易比人燒,而且我覺得 擺明車馬 跑法比佢有彈性,有權嬴佢,所以咪咁買囉..:041:
巫斯義近期谷草一檔真係好鬼勁
未計呢一隻之前

661 2/12 06/06/2007 跑馬地 草地 "B"  1650 衝勁寶
643 1/12 30/05/2007 跑馬地 草地 "A"  1200 賽馬精神
586 3/12 09/05/2007 跑馬地 草地 "B"  1200 游龍獻瑞
585 2/12 09/05/2007 跑馬地 草地 "B"  1650 太陽活力
470 1/12 21/03/2007 跑馬地 草地 "C"  1650 駕馭
416 2/12 28/02/2007 跑馬地 草地 "C"  2200 日當頭
413 2/12 28/02/2007 跑馬地 草地 "C"  1000 贏得多
387 2/12 14/02/2007 跑馬地 草地 "B"  1200 威財寶  
386 2/12 14/02/2007 跑馬地 草地 "B"  1650 奇寵
2月來出賽九匹谷草一檔, 兩冠五亞一季

下次見佢拎谷草一檔要留意:025:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-14 14:29 發表

請睇清楚先...係人都g開心假日 1檔係要靠擺前放食糊,而開心假日亦都係佢最主要既對手,我在賽前估計韋達一出閘一定會咬住開心假日黎跑,但一定唔會鬥燒,又如果韋達內側2,3檔馬自己友,虎威將軍2隻都搶既話,擺明 ...
aa兄! 多謝你賽後又老點, 細老我都覺得隻「車」跑得唔, 其實韋達出閘後係有機會留在較好位置勁跑, 可是我們都見到「韋」沒有選擇到呢個方法, 一出閘便如其他前領馬搶放走在三叠, 此舉實在令人咋舌不明, 「韋」作唯一個多人追棒嘅騎師, 理應臨場作出一個識合的判斷, 不應另公眾覺得「韋」本人騎法出錯, 引致一匹大熱門馬失去爭勝能力, 這樣實非專業騎師所為:046: 使公眾失望, 當然倍率不值又是另一個問題啦!

附帶講多幾句

可想而之傷台咁無水準都睇得出 <=當我膚淺冇見識冇水準,但我仍然堅持,擺明車馬有競賽狀態.最重要係請唔好張我同商台d所謂評馬人作比較,我覺得對我係一種侮辱
係馬迷棒成熱門姐   <= 我都係一個普通馬迷,而你可能有特別既相馬和閱讀賽事能力,又或者你比任何人都冷靜
唔關隻馬同韋達事   <= 韋達係一個大師傅,臨場點跑應該有判斷能力,但呢場我完全唔覺得佢有做到應做既野

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-14 15:53 發表
附帶講多幾句

可想而之傷台咁無水準都睇得出 <=當我膚淺冇見識冇水準,但我仍然堅持,擺明車馬有競賽狀態.最重要係請唔好張我同商台d所謂評馬人作比較,我覺得對我係一種侮辱
係馬迷棒成熱門姐   <= 我都 ...
三哥! 點解你同我D嘢一樣:030:
睇嚟我係一個超普通馬迷:096:

三哥! 不過唔使咁火爆, 大家都係討論下吱嘛!:041:

引用:
原帖由 karlton 於 2007-6-14 03:43 PM 發表

aa兄! 多謝你賽後又老點, 細老我都覺得隻「車」跑得唔, 其實韋達出閘後係有機會留在較好位置勁跑, 可是我們都見到「韋」沒有選擇到呢個方法, 一出閘便如其他前領馬搶放走在三叠, 此舉實在令人咋舌不明, ...
多謝你有同感,唔係話佢跑岩就一定嬴到,但最起碼唔應該求其一跑了事,張 擺明車馬 放在一個極不利既位置黎跑.

引用:
原帖由 karlton 於 2007-6-14 04:14 PM 發表
三哥! 不過唔使咁火爆, 大家都係討論下吱嘛!:041:
可能我個人比較神經質,又或者比較敏感,見到有人用d字眼令我唔舒服,我就會係咁..

三哥! 有冇見過我嘅「常言道」呀!
「朋友多, 諗法多, 進步多」:071:

似乎我都係未夠資格出賽事心水post,我雖然從來冇話過自己好專業或者好有心得,但自問我只係張自己睇到,或估既野分享比大家知,但諗深一層,我有可能一路都係誤導緊其他人...所以我都係適宜再研究多d先再出post同人分享我既心水,我唔想我唔覺意害左人..多謝大家一直以來既支持,其實賭馬真係要付出好多先(可能)有回報,點解我用(可能)呢,因為付出後仲要睇你既運氣,祝大家好運..

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-14 16:34 發表
似乎我都係未夠資格出賽事心水post,我雖然從來冇話過自己好專業或者好有心得,但自問我只係張自己睇到,或估既野分享比大家知,但諗深一層,我有可能一路都係誤導緊其他人...所以我都係適宜再研究多d先再出post同人 ...
三哥! 出唔出心水你高興就得啦! 做細佬嘅一定支持你!:041:
你還會嚟「四大癲王」挾料嗎? 如果你唔嚟:043: 我地要改名做「刀, 劍, 笑」先得啦!:030: (得返三個人):023:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆