上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#13 --- ≪50分的情人≫ p.31,67,95,126(完)

收藏  |  訂閱
3.0k  36.1k

引用:
原帖由 阿銘~~~ 於 2017-4-18 06:02 PM 發表 查看引用來源
哈哈,可能50分情人轉頭會出現
係就勁! 因為文章吸引番出來…

引用:
原帖由 型爸 於 2017-4-18 06:05 PM 發表 查看引用來源

板上傾唔埋,唔代表板下都傾唔埋啊!

多口講句,只靠通訊工具聯繫,胡思亂想的空間實在太多。小至一句簡單既說話,言者無心,聽者有意,並且無限聯想……原來歸根咎底是自己心魔作怪。所以間唔中出來打下真軍先最 ...
師兄有無見過人先.以前既我,真係都會見過下人.
又靚又索既機率其實好少架,但講真,唔通自己又靚仔咩~~~~
但認真講,以前見,無錯,口講識下,心想係扑下啦當然,HAHA.............

引用:
原帖由 joseph1203 於 2017-4-18 12:56 PM 發表 查看引用來源

舉高雙手等緊你啦
嗱嗱嗱,JJ師姐出到聲,仲唔過去

引用:
原帖由 joseph1203 於 2017-4-18 12:51 PM 發表 查看引用來源

想知?
試下咪知囉xdd
型爸,JJ師姐話歡迎你試喎!仲唔去馬~~~~
go go go

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-4-18 01:51 PM 發表 查看引用來源

唔俾人講咩?講就梗係咁講啦!我點知真實的你是如何呢?
所以JJ師姐先試講多無謂,叫師兄們行動最實際囉

引用:
原帖由 型爸 於 2017-4-18 02:20 PM 發表 查看引用來源

提提你,試食裝通常細細份,食唔飽架 XD
但係試完可以再試喎!

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-4-18 04:51 PM 發表 查看引用來源

哈哈!型爸!有首歌裡面�讀白,雖然老土,但我又很喜歡的~~~

有時,激情捉喺手裡面,會化為灰燼, 反而藏喺心底,可以歷久常新。
真係講得好啱

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-4-18 05:39 PM 發表 查看引用來源

現在追求Soulmate較多,至於肉慾最多只是用來點綴,所以我現在已無pm人,在版上都傾唔埋,pm又有何用呢?
咁希望師兄可以揾到你個Soulmate

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-4-18 06:25 PM 發表 查看引用來源

嘻嘻,話時話,名器睇小說先見過。

係咪同鬼一樣,講既人多,見過就冇乜呢?
無錯,係同鬼一樣。信則有不信則無 XD

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-4-18 06:28 PM 發表 查看引用來源

師兄有無見過人先.以前既我,真係都會見過下人.
又靚又索既機率其實好少架,但講真,唔通自己又靚仔咩~~~~
但認真講,以前見,無錯,口講識下,心想係扑下啦當然,HAHA.............
Dragon兄乜你咁講野呀? XD

自己唔好彩就話機率細 XD

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆