上一頁下一頁
發新話題

關於SL嘅資格 II P1#1, 2, 4 p72 update P133 #1986 涅槃重生嘅火鳳凰

收藏  |  訂閱
2.5k  54.2k

引用:
原帖由 暗狼 於 2015-1-29 10:29 AM 發表 查看引用來源

其實當你真係知道事實既時候,係咪可以改變到現狀?

你搞錯 ! 唔係要改變現狀 !

引用:
原帖由 飛機思 於 2015-1-29 10:41 AM 發表 查看引用來源

傻瓜,希望佢睇到,希望睇到你嘅用心。

其實都唔係希望佢睇唔睇到..
只係萬一佢經過睇到, 唔好誤會周圍講件事, 而係我真係搵唔到可以避難既地方

引用:
原帖由 3P2Q 於 2015-1-29 10:40 AM 發表 查看引用來源
同埋, 同類事情已經係第二次發生,
只係第一次的時間短
但今次就..............

就算今次比你地又救得返, 但第三次已經係可遇見的將來...........
其實我只係想要一個完整少少的交代 !
我明白體諒也包容, 但佢用左一種我好驚既方法去處理我
就好似佢係法官, 個晚半夜佢將我判左死刑...係死刑

引用:
原帖由 YanD2012 於 2015-1-29 11:00 AM 發表 查看引用來源

其實我只係想要一個完整少少的交代 !
我明白體諒也包容, 但佢用左一種我好驚既方法去處理我
就好似佢係法官, 個晚半夜佢將我判左死刑...係死刑
明白...........

咁就打出你現在的內心感受............
想得到的合適處理方式
應該唔會對佢構成壓力
可以的話, 佢都有責任去完結件事

引用:
原帖由 3P2Q 於 2015-1-29 11:05 AM 發表 查看引用來源

明白...........

咁就打出你現在的內心感受............
想得到的合適處理方式
應該唔會對佢構成壓力
可以的話, 佢都有責任去完結件事
就黎顛 ! 只有永遠合埋雙眼至可以咩都唔洗諗
咩都唔洗知

引用:
原帖由 YanD2012 於 2015-1-29 11:21 AM 發表 查看引用來源

咩都唔洗知
只可以講..............盡量深呼吸, 放鬆少少啦

引用:
原帖由 飛機思 於 2015-1-29 09:58 AM 發表 查看引用來源

呢種傷痛嘅感覺。其實我係享受嘅,哈哈哈哈。可能真係有啲變態。

而其實果晚之後,我都無再繼續自尋傷痛,無繼續撒鹽了。

因為身邊有人,幫我療緊傷,我唔想浪費佢嘅藥物治療。 ...
食得鹽多都要食翻D甜野平衡下既~

引用:
原帖由 YanD2012 於 2015-1-29 11:21 AM 發表 查看引用來源

咩都唔洗知
又唔駛咁負面既..........:smile_27:可能件事無妳想像中咁worst呢,解鈴還需繫鈴人,搵佢講清楚啦試下~

Good Moring everybody~:smile_34:

我開始慢慢放
冇咁痛

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆