上一頁下一頁
發新話題

結婚10年-------性生活 (第3版)

收藏  |  訂閱
3.0k  84.4k

引用:
原帖由 FU-Lachesis 於 2012-12-17 12:20 PM 發表 查看引用來源

derek 一Q即中,好有經驗,講下你的經驗黎聽下,而家有幾個sp or sl ?
我呀....以前就有玩,而家少左好多lu....可能心態已經老,無左以前果種好激好興奮的感覺,
我以前玩無話要分得好清楚sp or sl,總之一齊就一齊,當然時間會有長有短,感覺會有強烈同平淡,
都係果句,大家岩就一齊,唔岩就分開咁啦

引用:
原帖由 bl2012 於 2012-12-17 12:21 PM 發表 查看引用來源

早晨!

WA....2Q C兄.`真係THX 你LA...幫我起左個名.....早知唔入 黎LA:smile_30:

引用:
原帖由 derek_chau 於 2012-12-17 11:52 發表 查看引用來源hi all...呢度好熱鬧,歡迎我加入嘛
哈佬

引用:
原帖由 derek_chau 於 2012-12-17 12:25 PM 發表 查看引用來源

我呀....以前就有玩,而家少左好多lu....可能心態已經老,無左以前果種好激好興奮的感覺,
我以前玩無話要分得好清楚sp or sl,總之一齊就一齊,當然時間會有長有短,感覺會有強烈同平淡,
都係果句,大家岩就一 ...
WA......LEE  D先係高手:smile_42:

引用:
原帖由 FU-Lachesis 於 2012-12-17 12:07 發表 查看引用來源呢個世界最餓的都給我遇上:smile_30:
你征服曬佢地?

引用:
原帖由 玫瑰八千代 於 2012-12-17 12:24 PM 發表 查看引用來源
代其他慾女問:幾粗幾長幾耐幾多吋胸?

XD

嘩...咁快黎料:smile_o14:

甘arm 係版je....
(順便睇下有冇d 7吋嘅出現.....)
引用:
原帖由 老~恭仔 於 2012-12-17 12:23 PM 發表 查看引用來源
代代第一個歡迎,好似捕左好耐

引用:
原帖由 玫瑰八千代 於 2012-12-17 12:24 PM 發表 查看引用來源
代其他慾女問:幾粗幾長幾耐幾多吋胸?

XD

wow....呢d野好難開口喎,只可以講係一般size啦:smile_13:

引用:
原帖由 derek_chau 於 2012-12-17 12:25 PM 發表 查看引用來源

都係果句,大家岩就一 ...
強中自有強中手,一出還有一山高...............:smile_o12:

我諗起....唐三藏大戰蜘蛛精四級冇格仔版~
引用:
原帖由 魚咀咀 於 2012-12-17 12:27 PM 發表 查看引用來源
你征服曬佢地?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆