上一頁下一頁
發新話題

為了幹我,他連生命也豁出去,事後房間盡是縱慾過度的性愛痕跡

收藏  |  訂閱
2.8k  68.6k

引用:
原帖由 DC5_ 於 2011-10-5 08:38 PM 發表 查看引用來源

行貨版.....O至100......3秒:smile_o16:
貢厲害??火箭黎架??

引用:
原帖由 孤獨的推銷員 於 2011-10-5 08:31 PM 發表 查看引用來源

知道.........諗緊開場白:smile_o14: :smile_o14:
你如果真係唔知開場白......我教你

引用:
原帖由 pamela_lin 於 2011-10-5 08:39 PM 發表 查看引用來源
貢厲害??火箭黎架??
真架.....論加速力....波子....拉利都要輸

引用:
原帖由 孤獨的推銷員 於 2011-10-5 08:28 PM 發表 查看引用來源

蘑菇都要:smile_o01: :smile_o01:
咁都唔放過>_<

引用:
原帖由 pamela_lin 於 2011-10-5 08:39 PM 發表 查看引用來源
:'):'):')居士....你冇良心.........原來...你只貪我....方便...嗚嗚嗚....
乖...我好有良心架

引用:
原帖由 孤獨的推銷員 於 2011-10-5 08:34 PM 發表 查看引用來源

除柔情的手 我什麼都沒有 如何能跟你 說未來以後
做對輕輕鬆鬆相親的好朋友 或者比戀愛少一點罪疚

像我這一種男人 學不懂怎快樂 就算簡簡單單 幸福的角落 也未尋獲
就算我對你再好 亦會比一張紙更 ...
虎...你要知你咩優點,缺點...勿失良雞(sorry....P姐鄉音重....

引用:
原帖由 DC5_ 於 2011-10-5 08:42 PM 發表 查看引用來源

真架.....論加速力....波子....拉利都要輸
咁...佢咪快過我以前部小白好多??

引用:
原帖由 pamela_lin 於 2011-10-5 08:43 PM 發表 查看引用來源
虎...你要知你咩優點,缺點...勿失良雞(sorry....P姐鄉音重....
p妹....我冇優點...缺點大把:smile_o03: :smile_o03:

但p妹知我地講咩:smile_o05:

引用:
原帖由 pamela_lin 於 2011-10-5 08:44 PM 發表 查看引用來源
咁...佢咪快過我以前部小白好多??
g t r 不嬲都岀名加速勁架啦

引用:
原帖由 keith0496 於 2011-10-5 08:42 PM 發表 查看引用來源

咁都唔放過>_<

菜底都唔放過..何況蘑菇??

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆