上一頁下一頁
發新話題

小露又忍吾住啦,更新p.163

收藏  |  訂閱
2.4k  481.3k

引用:
原帖由 tyt01236 於 2011-7-19 01:16 PM 發表 查看引用來源
淫娃 係我前SP先會認...........不過都幾好FEEL 哈哈 支持你
唔明你講咩喎 ~~

小露,你好彩啦,如果好似外賣仔咁追開Post,有PW,你?𨋢入面包你十個唔得閒囉!

引用:
原帖由 RG3 於 2011-7-19 10:34 AM 發表 查看引用來源
係咪你已經濕左加埋落雨先透哂咋

冇拉拉做咩會濕呀 ? ~~~
我未淫到去呢個地步呀嘛

引用:
原帖由 alex6688 於 2011-7-19 02:27 PM 發表 查看引用來源
小露,你好彩啦,如果好似外賣仔咁追開Post,有PW,你?𨋢入面包你十個唔得閒囉!

落雨濕身都好正常者,佢地唔會見到人走光就行去講 PW 睇下係咪我嘛

Ha..小露食左晏未呢...

引用:
原帖由 viviyyu 於 2011-7-19 10:57 AM 發表 查看引用來源

我差5多個個女仔fd刀食,但皮膚5差,有d仲好滑

你有食?會減分波,楂住枝野似吹緊...........:smile_39:

引用:
原帖由 漁夫 於 2011-7-19 03:34 PM 發表 查看引用來源

你有食?會減分波,楂住枝野似吹緊...........:smile_39:
女仔食煙有咩問題 ?

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2011-7-19 07:06 PM 發表 查看引用來源

女仔食煙有咩問題 ?
感覺個個女仔係好串嘴..好COOL..好難去同佢做朋友..

第 2 日

個晚返到去之後沖完涼就瞓左啦,野都冇執 ~~~ 冇計好累
朝早起身諗住執多少少野啦,費事咁趕 ~~
執執下 D 大袋用晒... 問朋友仔啦,原來幫人搬屋 D 公司會比定紙箱
咁好啦 ... 搵下邊個好啦... 點知上裝睇間間都有好有唔好既評語 .. 都唔知點好
最後搵左是旦一間,佢地問我要幾個箱 ...... 我又唔知喎 ~~
咁佢地就話不如上我度睇下先,再報價比我 ~~ 咁好啦 !! 講左地址佢地聽 ... 話做埋野過黎 !!!
等左 3-4 個鐘,佢地話到左樓下,咁我咪開門比佢地囉 ~~~
一開門就見到1個年紀3-40咁上下既男人另 1個好似 D 古X仔咁既男仔 ....
因為佢地問我要幾多個箱我又真係唔知 ~~ 咁佢地又話要 $10 /個 !!
年紀大個個話要落返去駛開架車先叫個後生既幫我睇下問我好唔好~~
咁我都唔識咪是旦囉,個男既一路開我D櫃黎睇一路問我野,初時都唔留意... 有幾眼望到佢見佢望住我心口睇 ... 先醒起起身到而家都冇換衫
剩係著左件公仔睡袍(因為我一向都裸睡既,件袍係起身著既,唔係好短架咋到大脾一半左右啦,係D好正經既袍黎),可能郁動大件袍鬆開左少少....
走左少少光.... 唔怪得個男仔係咁望啦.... 不過當時冇諗咁多啦... 因為佢又了我講野... 又問下我係咪一個住話見我都幾多衫咁
到入左我房,開始睇下我 D 櫃啦.... 見佢拉開左我其中一個櫃...... 大件事:smile_o04:
我尋晚諗住執野開左個鎖又冇執到入面係我以前主人送比我既衫同玩具 ,(D衫係 D 好透好暴露既制服咁 ... 最[魚]既係玩具都比佢睇到 ...:smile_o05:
我即刻沖過去擋住先.... 不過冇用... 從佢既眼神我知佢睇到..... 我塊面即刻紅晒....
我唔敢望佢呀 ..... 剩係同佢講呢個櫃桶要一個箱得啦 ....
我見佢唔出聲咪抬高頭望住佢囉.. 我同佢距離都幾近.... 見佢望住我個身... 我咪又望下自己囉....
死火 ... 係咪咁玩我呀 .... 唔知係咪頭先沖過黎動作大作整到條袍帶鬆左,2邊分開左少少,一路開到落肚仔度.....

多回 POST先一陣先打埋佢,食野先 ~~~

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2011-7-19 08:27 PM 發表 查看引用來源
個晚返到去之後沖完涼就瞓左啦,野都冇執 ~~~ 冇計好累
朝早起身諗住執多少少野啦,費事咁趕 ~~
執執下 D 大袋用晒... 問朋友仔啦,原來幫人搬屋 D 公司會比定紙箱
咁好啦 ... 搵下邊個好啦... 點知上裝睇間間 ...
搶一支持先.kaka

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆