上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 32

收藏  |  訂閱
2.9k  62.6k

引用:
原帖由 青島超爽 於 2011-4-11 03:37 PM 發表 查看引用來源

:smile_o01: 如果係北菇都過得既~~
佢係一個正經的女仔:smile_39:

引用:
原帖由 巨頭 於 2011-4-11 14:57 發表 查看引用來源

佢有問我可否養佢一世
你話比佢聽,日本單野,瞓瞓吓覺都可能比水冲走啦,邊有得保證呀:smile_45:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2011-4-11 14:59 發表 查看引用來源

:smile_o01: 下次調下情先囉~~
通常新野點忍到咁耐,揸兩揸起真水就老豆姓物都吾記得啦:smile_30:

引用:
原帖由 EF91989 於 2011-4-11 04:01 PM 發表 查看引用來源
你話比佢聽,日本單野,瞓瞓吓覺都可能比水冲走啦,邊有得保證呀:smile_45:
我刀有同佢講邊有得保證:smile_42:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-4-11 15:07 發表 查看引用來源

依家條女中晒降~主動權係男方度:smile_42:  
錯啦龍E,不要小看女女,邊個中降仲未知:smile_45:

引用:
原帖由 EF91989 於 2011-4-11 04:18 PM 發表 查看引用來源
錯啦龍E,不要小看女女,邊個中降仲未知:smile_45:
補充一句::佢做左一個月炸..之前做美容..全女客:smile_44:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-4-11 15:29 發表 查看引用來源

自己對號入座啦  
好過你…鐵石心腸,無情無義,行屍走肉,至在洩慾:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 EF91989 於 2011-4-11 01:56 PM 發表 查看引用來源
出口好難做:smile_39: :smile_39: 想試下國內市場,有朋友在北京開了三間店,尼排频频上去睇下,明天下午又要飛北京:smile_39: 睇住佢呀院長:smile_38: 佢道行還差一點點,
請問做什麽零售業?  上海有興趣嗎?

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-4-11 15:35 發表 查看引用來源

我既意思係~你一早就吾應該沉船啦~雖然你冇呃佢~但係你搞到條女要生要死你良心過意得去嗎:smile_19:  
可能到時係大頭仔要生要死:smile_39: 所以間吾中要鬧醒大頭,

引用:
原帖由 青島超爽 於 2011-4-11 03:09 PM 發表 查看引用來源

:smile_o01: 書中字有顏魚肉
水煮魚

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆