上一頁下一頁
發新話題

我同Athena (已更新 #1871, #1880, #1894, #1902, #1923, #1933)

收藏  |  訂閱
1.9k  611.7k

引用:
原帖由 ncp81 於 2024-10-14 16:25 發表 查看引用來源
師兄我都係打日本公司 今日休假正
香港都有咁正?

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-10-15 08:01 發表 查看引用來源

香港都有咁正?
D日人全部放假冇返 我地在公司已等同放假

引用:
原帖由 ncp81 於 2024-10-15 09:03 發表 查看引用來源
D日人全部放假冇返 我地在公司已等同放假
同我以前返日本股票行一樣!

Athena:
「震到咁上下,我意識開始清醒返啲嘅時候,我知道我已經走唔走M嘅魔掌。
M條嘢仍然好硬咁喺我口入面,我仲不停喺度吞浪過佢條嘢啲口水!當時我至諗起我哋連涼都未沖!我成口都係M下面嘅體味同體液!
其實後來諗返起都覺得嘔心!
M冇再講任何說話。佢馬上起身,然後抱起我上半身,飛咁快就除咗我個bra,跟著將我推低,再一手就除埋我條T back。。。
我亦都冇再去掩住我對胸或者下面。反正我身體乜都俾佢睇過晒啦!其實仲有乜嘢意思走去掩「摭摭掩掩」?
M對眼好貪婪咁望住瞓喺度嘅我。。。佢條嘢好硬又好直咁扯到好行!
然後佢開始伏低身,佢用佢大脾將我對腳分開。。。
M:劈大啲!
M把聲好「掘」。。。而且語氣好惡。。。我知如果我唔服從嘅話,佢一定會做出啲嘢嚟傷害我。。。我望一望我對乳頭,又紅又有啲腫,周圍仲有啲牙齒印,我好肯定我右脾內側一定又係有一個M嘅牙齒印。。。
我唔敢想象如果我唔就範佢會對我做乜。。。
講真,「貞節牌坊」對我嚟講,由細到大都冇任何意義。嗰一刻我寧願俾M插我好過俾佢傷害我啲敏感部位。。。
我即刻將對腳有咁大得咁大咁打開,M跟住成個人伏咗喺我身上,佢條嘢就貼住我下面個入口,半個龜頭已經入咗我入面。。。
佢塊面直頭就係我面前,佢伸咗條脷出嚟,佢對住我打咗個眼色。。。
我用口去吮佢條脷,佢啲口水不停咁流入我個口、落我塊面度。。。
好快我成塊面都係佢啲口水!突然M放鬆全身,成個壓落我身上,佢下面條嘢就一下完全插入我入面!
我忍唔住好大聲「呀」一聲叫咗出嚟。。。
佢條嘢好大同埋都幾長,佢一插入嚟已經幾乎插到我入面最盡處!
我俾佢咁樣「突襲」,心臟真係差啲由喉嚨度跳出嚟!最「羞家」嘅係我入面濕到好似水塘咁,M插入嚟一啲阻力都冇!佢完全喺第一下插入嚟已經「直搗黃龍」。。。直接插到入我核心最私密最敏感啊位置!
M:嘩!好濕又包得我好緊!舒服死!妳舒唔舒服?
我:。。。舒服。。。
M:答得咁吞吞吐吐嘅?
我:冇。。。冇呀。。。舒服。。。Arrrrrrrrrr。。。!
M忽然用盡全力又好快咁不停向我身體入面衝!佢不停出出入入。。。仲要係插到盡頭,然後差唔多成條抽晒出嚟,然之後再用力好快咁成條又插返入嚟我𥚃面,仲要又係一下就插到盡!
佢用呢種咁激烈嘅方法不停咁抽插我!呢種扑法我唔係未試過。。。以前Steven都會,但佢會「憐香惜玉」就住咁插我。。。
但係M完全冇錫住我玩!佢每一下抽插我都好似想攞我命咁!我俾但插到成個喺張床上人衝上衝落、搖搖晃晃。。。佢每一下抽插都好似插到去我頭殼頂咁!
我俾沙星攪都有呢種感覺,但係我知道沙星唔會傷害我。但係我望住M嗰兇狠嘅表情。。。
我完全feel到佢嗰刻根本冇當我係人。。。佢只係顧住用對佢嚟講,最粗獷最極端最痛快淋漓嘅方法去屌我!
我嘅難受、痛苦、恥辱、再到高潮,就係佢最大嘅滿足感!
以前東京嗰三個小混混、甚至Kenny同佢啲friends雖然都係狼死,但同M比,簡直係小毛見大毛!
我甚至敢講,如果我宜家頂唔順突然心臟病發死咗,佢一樣會繼續瘋狂屌我條屍。。。直到佢射精滿足為止!
M玩嘅係真正嘅強姦!
佢係名乎其實嘅強姦犯!
但係。。。偏偏佢俾到我身體好大嘅震撼同快感。。。我興奮到連眼都打唔開。。。佢每插我一下我全身由頭到腳都起晒雞皮!
跟住M居然成條嘢抽出我身體!我一陣空虛,我即刻打開雙眼向下望,我親眼睇住佢條黐滿水絲嘅賓周,好似一把刀咁插返入去我身體入面!仲要插入去嗰下有一連串「pet pet pet」嘅聲。。。
我知雖然啲聲好似放屁聲好肉酸。。。但其實係我陰道𥚃面空氣被抽走嘅聲音。。。
當佢個春袋撞到我下面,又係好大聲「啪」一聲!
黐。。。線。。。㗎!
我性經驗咁豐富都未試過咁樣俾男人玩!
M咁樣抽插我好耐好耐。。。我俾佢插到我個肚抽住抽住咁微微痛。。。但係個心口就越嚟越癢。。。我意識都開始越嚟越模糊。。。我呻呤聲越嚟越亂同大聲。。。
我知道自己捱唔到幾耐。。。
我素性合埋眼乜都唔諗。。。
我成身大汗。。。M身上啲汗又滴到我周身都係!
好瘋狂!
但係的確好刺激。。。刺激到難以形容。。。就好似自己嘅身體同神志都已經唔再屬於我。。。
我身體存在嘅目的只有一個。。。
就係俾男人屌。。。
我生存嘅目的亦只有一個。。。就係要享受最強烈嘅高潮!
嗰一刻我突然非常慶幸我天生對性咁好奇又咁享受,同埋我身體對性咁敏感。。。
吹脹!
我知道當時M俾我嘅剌激同興奮,有好多女人一世人恨到恨唔到、試都未試過。。。
但係我心係度諗:妳俾人強姦緊,居然高潮迭起,會唔會過分咗啲呀。。。?
呀。。。呀呀。。。Arrrrr。。。
嚟啦。。。我個肚開始收緊。。。我腳指開始抽筋。。。我對手攬住M個背脊好實。。。我成個人好似拱橋咁全身貼實M個身體。。。我下面俾M插到好似著火咁熱。。。
M㩒住我個頭喺佢心口。。。
我個腦完全空白一片。。。
我同M就好似一對狗公狗乸咁。。。佢不停屌我。。。我不停被屌。。。
終於。。。我下面又一次決埞。。。啲水不停噴。。。我又一次失晒控發晒癲咁狂震。。。
嗰一刻我已經冇再去在意我俾M強姦緊。。。
因為我已經「沖上雲霄」之外。。。」

好彩Athena冇俾M整傷咋...

"當佢個春袋撞到我下面,又係好大聲「啪」一聲!"
英文好似有句話, 佢咁大膽, 個春袋真係用鐵造架

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-10-15 10:31 發表 查看引用來源
Athena:
「震到咁上下,我意識開始清醒返啲嘅時候,我知道我已經走唔走M嘅魔掌。
M條嘢仍然好硬咁喺我口入面,我仲不停喺度吞浪過佢條嘢啲口水!當時我至諗起我哋連涼都未沖!我成口都係M下面嘅體味同體液!
其實後來諗返起都覺得 ...
Athena真係敏感同性上引得好緊要,咁嘅情況之下都比M屌到高潮,仲要咁強烈!

引用:
原帖由 hoho.cosmos 於 2024-10-15 10:56 發表 查看引用來源
好彩Athena冇俾M整傷咋...

"當佢個春袋撞到我下面,又係好大聲「啪」一聲!"
英文好似有句話, 佢咁大膽, 個春袋真係用鐵造架
Balls of steel

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-10-15 11:11 發表 查看引用來源
Athena真係敏感同性上引得好緊要,咁嘅情況之下都比M屌到高潮,仲要咁強烈!
我一直都話,佢嗰問題唔係性慾太強,而係由细個問始就冇正確性知識同颧念。
细细個就睇咸書幻想俾人強姦。
會有可能有正常性生活?

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-10-15 13:36 發表 查看引用來源

我一直都話,佢嗰問題唔係性慾太強,而係由细個問始就冇正確性知識同颧念。
细细個就睇咸書幻想俾人強姦。
會有可能有正常性生活?
所以而家真係比自己憎嘅人強上。反而仲比人玩到高潮!

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-10-15 13:45 發表 查看引用來源
所以而家真係比自己憎嘅人強上。反而仲比人玩到高潮!
就係!我後來都有同佢講,但佢冇聽。
我當年又年輕又玩得,所以我都冇再同佢倾。
嘩!原来至前個reply好多錯字!
一冇戴老花眼镜,即刻唔掂。
Sorry.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆