上一頁下一頁
發新話題

『Show』男公關俱樂部第2版已經爆左POST喇,有興趣既人,請去第3版啦

收藏  |  訂閱
5.0k  122.8k

引用:
原帖由 Koimizu 於 2009-5-19 01:31 AM 發表 查看引用來源

公主病......
咁我ex應該有王子病:096:  
你令到我想唱返隻舊歌tim :029:

引用:
原帖由 Koimizu 於 2009-5-19 01:34 AM 發表 查看引用來源

你想點搞掂佢:096:  
的佢入重慶大廈會有好多人招呼佢:071:

引用:
原帖由 willshow 於 2009-5-19 01:30 AM 發表 查看引用來源
唉....仲諗緊搞唔搞BBQ呀,如果呢個月唔得就下個月傢喇
其實我可以去~~不過早少少開始可以嗎~~玩夜D都ok~~:023:

引用:
原帖由 Koimizu 於 2009-5-19 01:31 AM 發表 查看引用來源

公主病......
咁我ex應該有王子病:096:  
我曾經有個EX都有..我覺得佢係國王病!!!!
超級強權主義者:029: 壓力好大..心情完全冇好過
不過有1樣好..同佢拍拖個陣我瘦左好多:096:
依家又肥返好多!!!!!!!!!!!!:043:

其實係好多人驚冇車出九龍,早少少搞好啲

引用:
原帖由 ralffai 於 2009-5-19 01:35 AM 發表 查看引用來源
的佢入重慶大廈會有好多人招呼佢:071:
我唔要咖喱佬丫

引用:
原帖由 kokieice 於 2009-5-19 01:37 AM 發表 查看引用來源

U型反彈:030: :030:

引用:
原帖由 kelvin0224 於 2009-5-19 01:38 AM 發表 查看引用來源

我唔要咖喱佬丫
邊個叫你講錯野喎:025:

引用:
原帖由 ralffai 於 2009-5-19 01:38 AM 發表 查看引用來源
U型反彈:030: :030:
真係肥到想剪晒D肉佢:030:

引用:
原帖由 kokieice 於 2009-5-19 01:37 AM 發表 查看引用來源

其實本人有一個結論....佢哋應該有同一個問題,就係想要求得到更多,而從來又唔肯付出,在一個不平衝的天平下,又有誰得到好結果呢

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆