上一頁下一頁
發新話題

~@@ 安全成人派對 - Swing and Bang Club - Safe Sex Party @@~(New)

收藏  |  訂閱
4.9k  189.3k

引用:
原帖由 EvanLam 於 2009-5-13 12:58 AM 發表 查看引用來源

:035:  好.........................!!!!!

(** 注2: 以下係心諗既說話 : 來來去去都係果幾句......唉 ....:026:  **)
其實想問你做咩要咬住個下唇呢~ :023: :023:
係咪有難言之忍 :025:
講來聽吓
睇吓幫唔幫到你

引用:
原帖由 EvanLam 於 2009-5-13 12:57 AM 發表 查看引用來源
哦哦 ......sorry .....新xc妹2 ....好熟好熟 ......楊小姐果套? 你睇緊 ?
就係果套~~~我唔係睇緊。。不過好鍾意姐~:023:

引用:
原帖由 EvanLam 於 2009-5-13 12:59 AM 發表 查看引用來源

你打字都幾爽手喎 ......:097:
邊及你爽丫~ :027:

引用:
原帖由 折翼的守護天使 於 2009-5-13 12:58 AM 發表 查看引用來源

塊mask拎走左嚕~~ 多謝你提我啊~~:036: :036:
不過頭先敷塊牛奶mask果陣好想飲杏霜。。因為塊mask有陣杏霜味~:023: :023:
哈哈 ~~~~ 甘得2 既你!!!!!! 有杏相咪就想飲 ..... 去整黎飲啦 ..熱既 ....應該好好的!!!!!!

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-5-13 12:59 AM 發表 查看引用來源

其實想問你做咩要咬住個下唇呢~ :023: :023:
係咪有難言之忍 :025:
講來聽吓
睇吓幫唔幫到你
咋實 .....果陣 ......:027:  都係5講得!!! 5係有排笑...

引用:
原帖由 EvanLam 於 2009-5-13 01:01 AM 發表 查看引用來源

哈哈 ~~~~ 甘得2 既你!!!!!! 有杏相咪就想飲 ..... 去整黎飲啦 ..熱既 ....應該好好的!!!!!!
屋企冇。。。。唔係我實飲~~~:036:

引用:
原帖由 EvanLam 於 2009-5-13 01:01 AM 發表 查看引用來源

杏霜我接受唔到
會想嘔架~ :028: :028:

引用:
原帖由 EvanLam 於 2009-5-13 01:02 AM 發表 查看引用來源

咋實 .....果陣 ......:027:  都係5講得!!! 5係有排笑...
講啦~ 講啦~ :036:

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-5-13 01:02 AM 發表 查看引用來源

杏霜我接受唔到
會想嘔架~ :028: :028:
竟然:028: :028:
我好鍾意飲架。。。

引用:
原帖由 折翼的守護天使 於 2009-5-13 12:59 AM 發表 查看引用來源

就係果套~~~我唔係睇緊。。不過好鍾意姐~:023:
夷夷 ....... 睇完你呢一句!!!!!
突然覺得 .......(*注2: 以下內容係自己感覺....如有類同一定巧合*)

突然覺得你係一個 ....多愁既人 ...................:030:  希望係錯啦!!!!
覺得你好難開心甘既 ....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆