上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
2.7k  52.4k

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2007-6-13 11:08 PM 發表

:044: :044: :096: 您係細a,人地係大A:096:
咁佢大d囉...:096:

回覆 #1891 aanunes 的帖子

再見!有機會再交流

引用:
原帖由 nickypou 於 2007-6-13 11:15 PM 發表
再見!有機會再交流
好呀好呀,下次一齊再研究啦..:041:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-13 11:17 PM 發表

好呀好呀,下次一齊再研究啦..:041:
預埋小弟!!!!

引用:
原帖由 smboby 於 2007-6-14 12:08 AM 發表

預埋小弟!!!!
當然歡迎你黎一齊研究啦..:041:

6月13日 賽後老點你
第1場 擺明車馬 今場輸馬表面睇就好似輸檔位形勢,但我睇法係呢場韋達冇認真考慮過呢隻馬既嬴馬策略.係人都g開心假日 1檔係要靠擺前放食糊,而開心假日亦都係佢最主要既對手,我在賽前估計韋達一出閘一定會咬住開心假日黎跑,但一定唔會鬥燒,又如果韋達內側2,3檔馬自己友,虎威將軍2隻都搶既話,擺明車馬就更加好跑,可以安心留係佢地後面貼住前面走.點g我只估中一半,開心假日虎威將軍出閘都快,而且都係一齊搶放,但擺明車馬竟然放埋一份,仲要沿途3疊走,最後當然第1隻散既係擺明車馬..韋達呢場既表現在我黎講可以話連一個初出道既見習生都不如,而且好似完全唔當擺明車馬有機會爭勝去跑,求其一放了事,所以有時見到好馬配好騎師又有好檔位既時間,都唔好諗住一定實得.至於隻擺明車馬,今場就只好當佢冇跑過..:025:

回覆 #1896 aanunes 的帖子

寫得幾好:097:
不過我有異議:096:
『全日勇馬』已經講過佢埋門連彈二個閘
明顯起得末夠:043:
臨場傷台都評佢油麻地
可想而之傷台咁無水準都睇得出:044:
係馬迷棒成熱門姐:026:
唔關隻馬同韋達事:071:
另外如果呢場1000排靚檔都唔隊
咁幾時先隊:035:
佢出閘唔狂隊跟前先有問題喎:030:

引用:
原帖由 vickysoo 於 2007-6-14 02:19 PM 發表
寫得幾好:097:
不過我有異議:096:
『全日勇馬』已經講過佢埋門連彈二個閘
明顯起得末夠:043:
臨場傷台都評佢油麻地
可想而之傷台咁無水準都睇得出:044:
係馬迷棒成熱門姐:026:
唔關隻馬同韋達事:071 ...
請睇清楚先...係人都g開心假日 1檔係要靠擺前放食糊,而開心假日亦都係佢最主要既對手,我在賽前估計韋達一出閘一定會咬住開心假日黎跑,但一定唔會鬥燒,又如果韋達內側2,3檔馬自己友,虎威將軍2隻都搶既話,擺明車馬就更加好跑,可以安心留係佢地後面貼住前面走.<= 除左呢樣野外,有時關於狀態既野就好見人見智...我自己就永遠唔信商台,因為試過佢話隻馬冇狀態一樣跑左入黎,而且擺明車馬上次跑完,今次再出我反而覺得仲好過上次,但可能對比佢嬴馬時,或者仲有一段距離啦..:092:

回覆 #1898 aanunes 的帖子

『狀態既野就好見人見智』講得無錯:035:
事實已經證明從晨課程序
臨場傷台同我都無睇錯丫:027:

期望大於一切
佢都無貨點比倒你計算之內走位呢:028:
就算佢呢場入圍
但休出而晨課有缺點馬係唔係呢個「值搏率」呢
點解唔買連場有好表現而排位好有分頭『開心假日』呢:026:

引用:
原帖由 vickysoo 於 2007-6-14 02:36 PM 發表
『狀態既野就好見人見智』講得無錯:035:
事實已經證明從晨課程序
臨場傷台同我都無睇錯丫:027:

期望大於一切
佢都無貨點比倒你計算之內走位呢:028:
就算佢呢場入圍
但休出而晨課有缺點 ...
開心假日 跑法太單調,好容易比人燒,而且我覺得 擺明車馬 跑法比佢有彈性,有權嬴佢,所以咪咁買囉..:041:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆