上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#21

收藏  |  訂閱
3.1k  40.1k

引用:
原帖由 森杉谷 於 2018-1-6 09:39 PM 發表 查看引用來源

M痛為例,暖水袋,熱朱古力,用人肉出氣袋XD
男人都要習慣做一個好聆聽者,等佢洩左氣,先同佢傾,不過知易行難
是的, 有時聽下聽下, 便會馬上駁咀, 沒法..

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2018-1-7 08:14 PM 發表 查看引用來源

我都發覺男人唔鍾意搽,連我個仔都唔肯搽😑
他們不知保養, 咀唇太乾不搽不行. 搽完潤唇膏, 自己又舒服, 給人的感覺也好很多. 要不是老是用牙咬去咀唇的乾多難看.

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-1-8 09:57 AM 發表 查看引用來源

我好鐘意你呢句"我真係覺得感情事無分對錯,我眼中佢衰,可能係佢眼中我更衰"
係呀,所以都唔去諗lu,已經過去左

引用:
原帖由 doubling 於 2018-1-8 10:01 AM 發表 查看引用來源

師姐明天會更好呢~~~
支持你㗎
多謝DD

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2018-1-8 10:12 AM 發表 查看引用來源

緣起時,盡心去愛;緣盡了,回味無悔。

大概只能如此。
暫時唔敢回味住

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2018-1-7 08:28 PM 發表 查看引用來源

仲可以做姊妹,相信晴師姐都唔會老啦😊
你們也不是很大年紀. 老是說自己多老, 氣死人. 我都沒說自己年齡大.. 哈哈哈..

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2018-1-7 09:01 PM 發表 查看引用來源

更要珍惜眼前人
是的, 可以有機會見面便要盡量去, 正是見多一次便多一次. 誰知明天會發生什麼事. 珍惜眼前人.:smile_o12:

引用:
原帖由 winterfire 於 2018-1-8 11:28 AM 發表 查看引用來源

他們不知保養, 咀唇太乾不搽不行. 搽完潤唇膏, 自己又舒服, 給人的感覺也好很多. 要不是老是用牙咬去咀唇的乾多難看.
唔係個個男人會重視自己儀容,但我會欣賞重視儀容既男人,當然唔好太姿整啦

引用:
原帖由 winterfire 於 2018-1-8 11:35 AM 發表 查看引用來源

你們也不是很大年紀. 老是說自己多老, 氣死人. 我都沒說自己年齡大.. 哈哈哈..
可能我大過你㗎

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2018-1-7 11:57 PM 發表 查看引用來源

係好矛盾,病住吊命好痛苦,睡夢中離去似乎係最幸福,但就同唔到愛既人道別
道別, 真的不要, 道別只會增加大家的悲傷, 這又何必呢?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆