上一頁下一頁
發新話題

我的網絡虛擬及真實世界! Page 108: Part XXIV #1606

收藏  |  訂閱
3.1k  229.2k

有時未知自己有幾大機會係會咁, 所以咪叫佢14/2之前約多d個女仔先, 唔好一約就約14/2 但都可以探下口風有無人約...先既..
引用:
原帖由 大蘋果雯雯 於 2012-2-3 03:43 發表 查看引用來源
其實你知唔知個女仔有無男朋友先?如果係無架咪問下個女仔14/2有無約人囉?順便又可以知佢有無其他人追!追post追到睇到你咁都忍唔住要回左先=·="見到你又要鍾意人又怕死真係??地:smile_27::smile_22:

http://i ...

如果痴痴的等
某日終於可等到一生中最愛
誰介意你我這段情
每每碰上了意外不清楚未來
何曾願意 我心中所愛 每天要孤單看海

寧願一生都不說話
都不想講假說話欺騙你  
留意到你我這段情
你會發覺間隔著一點點距離
無言地愛 我偏不敢說
說一句想跟你一起 哦

如真 如假 如何分身飾演自己
會將心中的溫柔 獻出給你唯有的知己
如痴 如醉 還盼你懂珍惜自己
有天即使分離 我都想你
我真的想你

回覆1663 #的帖子

引用:
原帖由 LOVEF 於 2012-2-2 09:32 PM 發表 查看引用來源你一post化蝶,我已經有想法... http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/androidD.jpg
我都有同感

呢首歌講晒..
又係一首我成日聽,唱k又唱唔到既歌

http://www.youtube.com/watch?v=fzxjfj7ee0A
引用:
原帖由 大蘋果雯雯 於 2012-2-3 04:27 發表 查看引用來源
我就試過la:smile_30:

各位 ching c姐 c妹早晨~~ :smile_o15:

多謝支持 :smile_o06:

我都睇過2,3次, 但睇埋cm 就真係辛苦晒..不過都好, 妳會知我地係度up 緊乜.

我同t係咪真係無結果? :smile_o01: 請繼續睇啦, 不過好多人都開始估到7788
引用:
原帖由 大蘋果雯雯 於 2012-2-3 05:58 發表 查看引用來源
第一件事就係留言支持下你(我都係第一次留言 )                                      第二件事就係:一次過睇120幾頁真係幾辛苦:smile_42:                         第三件事:你唔係真係同t無結果呀?:sm ...

回覆1881 #的帖子

引用:
原帖由 PostitCY 於 2012-2-3 01:22 AM 發表 查看引用來源咦咦咦! 我地可以去食喎。。:smile_o10:
我同我d frd比較鍾意吉壽咯

經歷緊既就想忘記, 經歷完就明白

如果次次都忘記左又由零開始, 到呢個生命完結,可以都無乜野好記,...
引用:
原帖由 大蘋果雯雯 於 2012-2-3 06:14 發表 查看引用來源
其實之前睇到有人話想忘記之前拍拖架事,話如果有忘情水就好(我記記大約係咁上下):smile_13:其實以我個人經歷,我會覺得一次架戀愛經歷係會令你成長同學識一o的野!:smile_35因為我自己就係咁)所以就算我曾經痛過傷過 ...

回覆1883 #的帖子

引用:
原帖由 PostitCY 於 2012-2-3 01:29 AM 發表 查看引用來源呢排少入,早2年成日係大埔,叫咩名?下或去可以試下。
好似叫鴻發,最頂癮係每碗會跟兩塊炸魚皮

都係d 舊歌好..
引用:
原帖由 mikeydotnet 於 2012-2-3 08:52 發表 查看引用來源
如果痴痴的等
某日終於可等到一生中最愛
誰介意你我這段情
每每碰上了意外不清楚未來
何曾願意 我心中所愛 每天要孤單看海

寧願一生都不說話
都不想講假說話欺騙你  
留意到你我這段情
你會發覺間隔著一點點 ...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆