上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 33

收藏  |  訂閱
3.1k  56.9k

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-5-14 10:39 AM 發表 查看引用來源

都算沉得快時浮得快喎!:smile_o12:
我仲意玩浮潛:smile_44:

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-5-14 10:32 AM 發表 查看引用來源

啱,我都沉過 ....................:smile_o06:
如果你都未沉過的話....餅主的職位要讓賢了。

引用:
原帖由 偽警167 於 2011-5-14 10:12 AM 發表 查看引用來源

見到你咁,真係唔知好悶定好笑!你完全唔介意做人肉提款機,你依世都俾佢食撚住!最令你不甘就係,佢每次要錢,你都俾足佢,但點解我一個小小要求,就係我想隨時搵到你,聽下你把聲,知道你安全,唔係去左溫仔,你又知我唔係日 ...
你好利害,連佢關左手機,我當時的心情都講得出。無錯,佢有時候係關足成個下午及晚上,我打足幾十個電話,都係話:你撥的電話已關機。但間中,我會發覺神神祕祕地一兩次打得通,但無人聽。我一遇此情況,就好傷心,覺得她騙我,有時想,不知她住在那裏,佢以後關了機我就不能找到佢。整個人會好唔開心,想死的感覺,做乜野都無引,只係想佢接我電話,覺得佢好無情無義,好唔甘心。

引用:
原帖由 ykw3441 於 2011-5-14 11:06 AM 發表 查看引用來源
她媽的槌子, 第6感已話我知她是四川的。
自已對川妺真的半點好感也沒有,  脾氣臭...說話火爆...姣滑.....貪錢兼難做....喜收養同鄉狼狗....懶沖涼。
兄弟...回頭吧! 男兒頂天立地,何患無妻呢!!
"脾氣臭...說話火爆...姣滑.....貪錢兼難做....喜收養同鄉狼狗....懶沖涼"
咁佢又唔係咁喎,只係我估佢有狼狗係身邊!

引用:
原帖由 南島 於 2011-5-14 11:26 AM 發表 查看引用來源

"脾氣臭...說話火爆...姣滑.....貪錢兼難做....喜收養同鄉狼狗....懶沖涼"
咁佢又唔係咁喎,只係我估佢有狼狗係身邊!
情人眼裡出蜘蛛....已沒有任何事你會聽入耳。:smile_19:

引用:
原帖由 南島 於 2011-5-14 11:18 AM 發表 查看引用來源

你好利害,連佢關左手機,我當時的心情都講得出。無錯,佢有時候係關足成個下午及晚上,我打足幾十個電話,都係話:你撥的電話已關機。但間中,我會發覺神神祕祕地一兩次打得通,但無人聽。我一遇此情況,就好傷 ...
不是潑你冷水...大6妺個個機不離手...關機一定有原因....可能和第二個港客在溫馨。
你這種態度她早已吃硬你啦。

南島兄你條女已經對你好好, 仲比機會你睇真佢個人, 如果佢肯再落力少少做戲, 你應該死得更慘 :smile_o01:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2011-5-14 11:38 AM 發表 查看引用來源
不是潑你冷水...大6妺個個機不離手...關機一定有原因....可能和第二個港客在溫馨。
你這種態度她早已吃硬你啦。
你的想法就係我的想法。佢一定係有另一個港客,所以佢做野時,不能聽電話,可能set靜音,但最穩陣係關機,可能會有幾個好似我的港客在打電話給她。

國內(深圳)的人可以上這個網站嗎,若可以,我地講野內容,佢地知晒啦!

引用:
原帖由 南島 於 2011-5-14 11:45 AM 發表 查看引用來源
國內(深圳)的人可以上這個網站嗎,若可以,我地講野內容,佢地知晒啦!
我就是在國內, 你話呢 :smile_30::smile_30::smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆