上一頁下一頁
發新話題

bye bye >3< ※● 小妹真係好鐘意 DIY ● ※ p1, 3, 11, 42 ,99

收藏  |  訂閱
2.0k  113.5k

need help let me know ... you can have my 2 hands to DIY yourself !!
I am loving it !!

大家唔洗再叫我add msn啦~我唔再add人架啦..
我好少online... 上去都只係為左傾計... 唔係傾sex..
所以謝謝你地既好意!!

亦都唔洗再pm我啦... 所有pm我唔會睇就直接del架啦...
大家鐘意就係度reply啦... 就係咁....

引用:
原帖由 LOVEF 於 2010-10-22 03:09 PM 發表 查看引用來源
尋日打左d... 今日完成埋佢先...

依家默默陪緊一個人努力工作...  
反正功課都做哂交哂... 所有決定打文.. :smile_o01:

之前開始post野上discuss...估唔到影響咁大...
多左幾個朋友同我傾計... 哈哈...
...
haha....樓主似𥄫嘢多過似睇戲喎:smile_o01: :smile_o10:

引用:
原帖由 kenny9453 於 2010-10-22 03:16 PM 發表 查看引用來源

haha....樓主似𥄫嘢多過似睇戲喎:smile_o01: :smile_o10:
冇計架喎... 你有得睇唔睇呀? :smile_o01:

自己一個去睇戲?
咁你張飛又幾抵睇咁喎 :smile_30:

引用:
原帖由 6so1di 於 2010-10-22 03:18 PM 發表 查看引用來源
自己一個去睇戲?
咁你張飛又幾抵睇咁喎 :smile_30:
仲要係早場...

引用:
原帖由 LOVEF 於 2010-10-22 03:19 PM 發表 查看引用來源

仲要係早場...
如果你唔係坐最尾果行但又睇人睇到自己都手多.....
小心黃雀在後呀.... :smile_30:
快D瀆埋佢啦學生妹... :smile_30:

引用:
原帖由 6so1di 於 2010-10-22 03:22 PM 發表 查看引用來源

如果你唔係坐最尾果行但又睇人睇到自己都手多.....
小心黃雀在後呀.... :smile_30:
快D瀆埋佢啦學生妹... :smile_30:
我一定坐最後架... 唔係為左d咩...
only覺得個場細睇得會好辛苦

引用:
原帖由 LOVEF 於 2010-10-22 03:25 PM 發表 查看引用來源

我一定坐最後架... 唔係為左d咩...
only覺得個場細睇得會好辛苦
坐最後唔怕俾後面噴汽水/口水....... :smile_30:
同埋唔會俾人係後面踢就真! :smile_22:

引用:
原帖由 6so1di 於 2010-10-22 03:33 PM 發表 查看引用來源

坐最後唔怕俾後面噴汽水/口水....... :smile_30:
同埋唔會俾人係後面踢就真! :smile_22:
講得好... 好鬼煩

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆