上一頁下一頁
發新話題

♡♥♡ 徵喜歡唱k朋友 ,哈利哈利♡♥♡

收藏  |  訂閱
1.5k  34.9k

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-28 02:47 AM 發表

最近你們都睇mj:smile_13:
我有失眠的問題:smile_13: 習慣了:smile_13:
我聽閒過...如果你食左藥唔瞓, 會精神過以前嘛:smile_13:
但有無其他方法呀, 始終覺得食太多藥唔係幾好:smile_41:

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-28 02:50 AM 發表

可以睇2.5個鐘架, 都唔錯呀:smile_40:
佢最近好攰, 我驚佢入到戲院瞓鬼左, 所以都係有機會先睇:smile_35:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-6-28 02:57 AM 發表 查看引用來源

我聽閒過...如果你食左藥唔瞓, 會精神過以前嘛:smile_13:
但有無其他方法呀, 始終覺得食太多藥唔係幾好:smile_41:
因為明天星期日,所以唔食, 唔關藥事, 工作太煩就睡不到:smile_13:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-6-28 02:59 AM 發表 查看引用來源

佢最近好攰, 我驚佢入到戲院瞓鬼左, 所以都係有機會先睇:smile_35:
原來係禁:smile_13:

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-28 03:10 AM 發表

因為明天星期日,所以唔食, 唔關藥事, 工作太煩就睡不到:smile_13:
其實份工o岩唔o岩你做, 如果做到連健康都影響埋, 咁要小心d.

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-28 03:11 AM 發表

我有朋友失戀:smile_27::smile_27:
好日唔開msn, 一開就收到d咁o既消息:smile_39:

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-27 10:11 AM 發表 查看引用來源

:smile_14: 你仲吾瞓:smile_41:

引用:
原帖由 開心一丁男 於 2009-6-28 03:23 AM 發表 查看引用來源
:smile_14: 你仲吾瞓:smile_41:
訓啦, 呢種狗我好喜歡,西伯利亞雪橇犬:smile_43:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-6-28 03:17 AM 發表 查看引用來源

我有朋友失戀:smile_27::smile_27:
好日唔開msn, 一開就收到d咁o既消息:smile_39:
oh~唉~問世間情為何物:smile_13: :smile_43:

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-27 10:34 AM 發表 查看引用來源

oh~唉~問世間情為何物:smile_13: :smile_43:
:smile_45: 直教生死相許:smile_45:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆