上一頁下一頁
發新話題

11/07 黃江潮會disco party / 8月22日 蒲俠派對威文生日disco party

收藏  |  訂閱
354  13.3k

當晚發生咩事~:smile_27:

引用:
原帖由 oscar_chan 於 2009-6-15 08:55 PM 發表 查看引用來源
天字堆一話唔搞sunday party,新地就即刻收皮,所以呢!!天字堆真係有D power:smile_04:
係呀....連新地都收皮...我同新地真係共同進退呀:smile_39:

引用:
原帖由 coolam 於 2009-6-16 12:18 PM 發表 查看引用來源
新地上晒新聞報導....專題報導!!

播出當晚就係星期6..我地一到場發覺唔對路即閃去新東....

我地走之後冇耐..新地就俾5,6架武警車圍...全個場既客全部帶走....

引用:
原帖由 skyworld7 於 2009-6-16 04:35 PM 發表

新地上晒新聞報導....專題報導!!

播出當晚就係星期6..我地一到場發覺唔對路即閃去新東....

我地走之後冇耐..新地就俾5,6架武警車圍...全個場既客全部帶走....
咁大件事呀.. 睇下有冇link先~

引用:
原帖由 llokbboy630 於 2009-6-15 09:34 PM 發表 查看引用來源

無錯,呢套就係2009年最大既制作,陣容強勁,絕無悶埸,保証所有觀眾有如置身現場,做埋主角!!!!
呢套大制作絕對可以係2010年奧斯卡''最佳電影'',''最佳男主角'',''最佳導演'',''最佳劇本''......呢幾個大獎度入圍!!:s ...
我差d做埋最佳男主角呀,,,,

新地都唔知幾時開得番lu:smile_o08:

威文哥生日...我一定要到呢~:smile_34:

引用:
原帖由 coolam 於 2009-6-16 12:18 PM 發表 查看引用來源
當晚就好似89年天安門事件一樣,生死一線之間,.好恐怖呀:smile_o14: :smile_14:

引用:
原帖由 Nzero 於 2009-6-16 12:15 PM 發表 查看引用來源
午安,咁多位!:smile_38:
yoyoyo!!水庫之友,...yeah yeah yeah

引用:
原帖由 Nzero 於 2009-6-16 12:15 PM 發表 查看引用來源
午安,咁多位!:smile_38:
你D料好堅wow,....南非又中,..:smile_30: 仲有冇先.....:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆