上一頁下一頁
發新話題

玩乳酪,前後插玩貝,肛交..(乳酪p.2)..(玩具P.10)..(肛交p.11)~完~簽名檔有新相~

收藏  |  訂閱
793  96.0k

引用:
原帖由 紫戀 於 2009-6-1 08:17 PM 發表 查看引用來源
回左,慢慢睇
慢慢睇啦我真係嘔心瀝血咁打架:smile_19:

嘩..一來就四part..勁啊!..真係仲要搞足幾粒鐘..勁

引用:
原帖由 tim69 於 2009-6-1 08:23 PM 發表 查看引用來源
:smile_30: 由我剛開始睇妳既性事,已經漸漸變成妳fans喇,加油呀,等住睇妳更多更多既報告..............:smile_47:
哈哈我都希望繼續出,咁代表我地之間性生活非常愉快~

引用:
原帖由 pns496 於 2009-6-1 08:27 PM 發表 查看引用來源
咁激裂肛交你唔痛咩?又無潤滑劑,我和老婆也想玩但她怕痛,怎做可以無咁痛?也祝你性活愉快
唔怕,只要你老婆夠多水就可以當埋ky用,我好耐無用ky肛交架啦~
一d都唔痛只有好high~

引用:
原帖由 cckk123456 於 2009-6-1 08:32 PM 發表 查看引用來源
嘩..一來就四part..勁啊!..真係仲要搞足幾粒鐘..勁
應該陸續攪左5粒鐘度.......今日真係散晒......

睇完戲院果段........
我諗你應該覺得好刺激.........
又驚比人聽到,但係又想要.......
偷偷摸摸.都係一種享受........:smile_o05:

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-6-1 08:39 PM 發表 查看引用來源
睇完戲院果段........
我諗你應該覺得好刺激.........
又驚比人聽到,但係又想要.......
偷偷摸摸.都係一種享受........:smile_o05:
當然啦~永遠都係偷呢種感覺最刺激最令人難忘....
但我本人最鐘意係肛交果part囉.....

係呀你send比我條link依然唔得~點解架???

引用:
原帖由 bcm 於 2009-6-1 08:33 PM 發表 查看引用來源

唔怕,只要你老婆夠多水就可以當埋ky用,我好耐無用ky肛交架啦~
一d都唔痛只有好high~
肛門都有水既咩,個d流出嚟係咩嚟架,唔用ky開頭點都有難入啊..............

引用:
原帖由 bcm 於 2009-6-1 08:41 PM 發表 查看引用來源

當然啦~永遠都係偷呢種感覺最刺激最令人難忘....
但我本人最鐘意係肛交果part囉.....

係呀你send比我條link依然唔得~點解架???
淨番果兩段夜d先睇..........

唔要果4個箭咀,再加x a n g a

引用:
原帖由 tim69 於 2009-6-1 08:41 PM 發表 查看引用來源
  肛門都有水既咩,個d流出嚟係咩嚟架,唔用ky開頭點都有難入啊..............
唔係肛門有水呀.......你睇清楚我post我係插前面插到爆晒水,
講緊0既水係妹妹果d.....肛門有水出你就驚啦......:smile_19:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆