上一頁下一頁
發新話題

【必壞站】

收藏  |  訂閱
1.5k  30.0k

引用:
原帖由 快樂Lv 於 2009-5-24 03:51 AM 發表 查看引用來源

咁又話矮姚明少少既....:smile_13:

仲諗住介紹個fd比你tim:smile_13:
講下笑o者:smile_30:

你d fd好高大架:smile_41:

引用:
原帖由 心大人 於 2009-5-24 03:50 AM 發表 查看引用來源
妳成日都訓唔著既..:smile_13:
我尋日訓到丫....

不過頭先訓左一陣...e+都未眼訓...:smile_13:

引用:
原帖由 無明_ 於 2009-5-24 03:51 AM 發表 查看引用來源

講下笑o者:smile_30:

你d fd好高大架:smile_41:
佢..165囉..不過鐘意d仔就180....

引用:
原帖由 快樂Lv 於 2009-5-24 03:52 AM 發表 查看引用來源

我尋日訓到丫....

不過頭先訓左一陣...e+都未眼訓...:smile_13:
岩岩訓完緊係啦..:smile_13:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-5-24 03:51 AM 發表 查看引用來源

12點幾.....:smile_13: 我都想知呀:smile_13: 你有冇方法令我快d眼訓呢?!
做下運動囉   我自己通常係咁  健身果d

累了 自己有睡意

引用:
原帖由 心大人 於 2009-5-24 03:53 AM 發表 查看引用來源

岩岩訓完緊係啦..:smile_13:
唉..咁先大鑊.....:smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 快樂Lv 於 2009-5-24 03:53 AM 發表 查看引用來源

佢..165囉..不過鐘意d仔就180....
哦  原來係女仔~~

咁唔岩我啦  我咁矮:smile_30:

引用:
原帖由 快樂Lv 於 2009-5-24 03:54 AM 發表 查看引用來源

唉..咁先大鑊.....:smile_27: :smile_27:
妳又唔願早訓...

引用:
原帖由 心大人 於 2009-5-24 03:51 AM 發表

YES...I WANT TO TYPE ENG..THAT'S GOOD..:smile_40:
good for what?

引用:
原帖由 無明_ 於 2009-5-24 03:55 AM 發表 查看引用來源
哦  原來係女仔~~

咁唔岩我啦  我咁矮:smile_30:
有冇d高d架....有就介紹黎好wo~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆