上一頁下一頁
發新話題

徵各方好男好女交個朋友傾下計, 有緣入黎聚聚^..^(61)

收藏  |  訂閱
741  6.9k

引用:
原帖由 ccf1116 於 2009-5-14 16:26 發表 查看引用來源

係“柳細,要吾要小姐呀?“就有:smile_30:
拱你當時典答佢呀

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-5-14 04:24 PM 發表 查看引用來源

梗係擁有過先傷啦........未試過有錢....都唔知原來無錢係咁辛苦, 日子咁難捱.........:smile_42:
吾好咁啦,最多下次九點零鐘去吉之島買特價壽司叫埋你喇!:smile_38:

引用:
原帖由 占事癲 於 2009-5-14 04:30 PM 發表 查看引用來源

我再等多20年就會有好好嘅收獲傢喇...
冬零孖寶喎......仲有.......:smile_41: :smile_30:

引用:
原帖由 ccf1116 於 2009-5-14 04:34 PM 發表 查看引用來源

吾好咁啦,最多下次九點零鐘去吉之島買特價壽司叫埋你喇!:smile_38:
痴筋.....咁晏先去....邊度仲有試食呀.....:smile_45: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 占事癲 於 2009-5-14 04:32 PM 發表 查看引用來源

拱你當時典答佢呀
睇下靚唔靚:smile_30:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-5-14 04:37 PM 發表 查看引用來源

睇下靚唔靚:smile_30:
:smile_14: ..........你係度既??

搵倒邊度食炒蝦拆蟿未......:smile_38:

引用:
原帖由 占事癲 於 2009-5-14 04:32 PM 發表 查看引用來源

拱你當時典答佢呀
我問番佢要吾要先生囉

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-5-14 04:24 PM 發表 查看引用來源

梗係擁有過先傷啦........未試過有錢....都唔知原來無錢係咁辛苦, 日子咁難捱.........:smile_42:
係咪即係曾經滄海難為水 :smile_14:

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-5-14 04:40 PM 發表 查看引用來源

:smile_14: ..........你係度既??

搵倒邊度食炒蝦拆蟿未......:smile_38:
今日好多濕碎野, 滕黎滕去都冇乜坐低做過野:smile_42: :smile_42:

要食求其入一間都得既....太子果間想試下囉

人生有幾多個+年...............:smile_38: :smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆