上一頁下一頁
發新話題

第一次CA東x光豬k出3Q口爆之旅

收藏  |  訂閱
460  13.6k

引用:
原帖由 教皇亞力士 於 2009-5-14 02:45 AM 發表 查看引用來源
所以上去嗰時我咪問佢地有冇帶定多一套底新褲囉,我上次都領左野:smile_42: :smile_38:
下次我一直識做, 帶多條底褲!!:smile_34:

引用:
原帖由 pccw123 於 2009-5-14 02:46 AM 發表 查看引用來源

4 P  ................ :smile_14:
吾喺,我都喺一條女過夜唓,咁多個邊掂吖:smile_38: :smile_42:

各位師兄 ... 我要訓喇  88^  :smile_15:

引用:
原帖由 ~迷失骨場~ 於 2009-5-14 02:46 AM 發表 查看引用來源

叫好過冇囉:smile_45:
冇相包膠真係你睇埋我個份喇:smile_42:
睇吾睇都無乜所謂啦, 下次一齊去玩, 你影相, 我揸波

引用:
原帖由 ~迷失骨場~ 於 2009-5-14 02:50 AM 發表 查看引用來源

其實d囡囡都慣左,個個客都濕底褲:smile_30:
帶定多一套穩陣D:smile_46: :smile_46:

引用:
原帖由 教皇亞力士 於 2009-5-14 02:50 AM 發表 查看引用來源
吾喺,我都喺一條女過夜唓,咁多個邊掂吖:smile_38: :smile_42:
你唔法揮你小宇宙咋
你發揮既...多多女都唔夠你使啦:smile_30:

引用:
原帖由 pccw123 於 2009-5-14 02:51 AM 發表 查看引用來源
各位師兄 ... 我要訓喇  88^  :smile_15:
我都差吾多架啦,早唞盈4:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 pccw123 於 2009-5-14 02:51 AM 發表 查看引用來源
88pccw:smile_38:

引用:
原帖由 pccw123 於 2009-5-14 02:46 AM 發表 查看引用來源

4 P  ................ :smile_14:
4P可能都未滿足到教皇呀:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 小強@Ibanez 於 2009-5-14 02:51 AM 發表 查看引用來源

睇吾睇都無乜所謂啦, 下次一齊去玩, 你影相, 我揸波
乜咁客氣呀:smile_38:
比份優差過我 :smile_22:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆