上一頁下一頁
發新話題

20/6禮拜六[曳曳]俱樂部沙灣仁K又生日派對(酒水人仔220, 歡迎新舊朋友報名)

收藏  |  訂閱
393  16.2k

回家推一野~~~~~:smile_45:

lunch time push it up ...

引用:
原帖由 tung_julian 於 2009-5-28 04:44 AM 發表 查看引用來源

噢~ 好有影射意思wor~
唔知邊個團令你覺得唔好呢 ?
引用:
原帖由 頂李個廢 於 28/5/2009 01:27 發表 [url=https://www.188channel.com/images/common/back.gif]https://www.188channel.com/images/common/back.gif[/url]
仲使講,好玩過某某團:smile_03:

係lor,講出來聽吓,一齊遣責

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 29/5/2009 12:21 發表 查看引用來源

引用:原帖由 頂李個廢 於 28/5/2009 01:27 發表 查看引用來源
仲使講,好玩過某某團:smile_03:
係lor,講出來聽吓,一齊遣責
有咩唔like既地方應該講出黎聽下討論下 ( 唔係互罵互唱衰 ~!! )
咁先有進步架麻~ 最緊要有得follow up~
唔係就無得下次一齊玩架啦...... too bad~

引用:
原帖由 tung_julian 於 2009-5-29 01:52 PM 發表 查看引用來源

有咩唔like既地方應該講出黎聽下討論下 ( 唔係互罵互唱衰 ~!! )
咁先有進步架麻~ 最緊要有得follow up~
唔係就無得下次一齊玩架啦...... too bad~
同意 ,我估佢話E個福佳(估吓唔知洗唔洗扣分),看看 C hing有咩高見??

去到咀咀團長主場,888房坐無虛設, C Hing 两手四波:smile_47: :smile_46: ,歌舞昇平,一早已知會團長確定四男三女報名 幾個人,On 99企响度,又無位坐 又無人理 團長及團長代言人【我XX波】又無表示,好似列入【不受歡迎人仕】真係頂李個

跟住我地爭了間房,但團長又唔過來收團費:smile_41: 又唔帶女:smile_41: 好腩似成班孤兒仔等救濟…..唉!可憐一吓天下嫖客心吖...唔該

最腩慶就係酒未到,芝扒推廣已到,劈了一輪,一名自稱【我愛大波】團員,過來劈細費及蝦師亨,擘到細費心靈上及肉體上受了創傷:') ,細費仲拉我入廁所哭訴:') ,蝦師亨就無眼睇先行離去,放低400人仔。

隔離房個大耳、馬尾,果個邊個邊個DJ,成日走過來,都唔知是否團長指屎。跟住無厘頭又一位仁兄過來,帶埋灣灣琦琦,假假地老費都係切蛋糕人仕,招呼都無打一過,自出自入:smile_22: :smile_22: 唔知係團友還是什么什么人?

最後同大費聯手,Partner隊冧咗【我愛大波】 888房居然無人過問:smile_41: ……

翌日收到有関人仕,有部份團友,星期六,八點到場十二點半仲未上房,還小七女女 & 媽咪催鐘,當時媽咪已想開波 ....唉

事情攪到咁都無計...開團既人仕應該"檢討"下... :smile_38:
ching過去了的事情就算吧啦...上去玩開既都係果班人~... :smile_44:
最多無下次jei~!!:smile_39:
我個人覺得開團人仕應該計劃好d....特別係"生日party"時...:smile_42:
更應該小心d...人多個團照顧唔到咁多人就唔好再俾人join... :smile_15:
唔係要名額呢個規則黎做咩...
得罪左人就應該好好"呵"番人...當無回事咁就算既話... :smile_35:
不如從此唔好再"開團" :smile_34:
因為個朵都臭晒囉...最多咪呃到d新人去~ :smile_30:

** P.S
我未join過咀咀主埸團...本來有意去都因這件事有所顧慮...
你話幾無癮 ~!! :smile_27:

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2009-5-29 02:07 PM 發表 查看引用來源

同意 ,我估佢話E個福佳(估吓唔知洗唔洗扣分),看看 C hing有咩高見??

去到咀咀團長主場,888房坐無虛設,各 C Hing 两手四波:smile_47: :smile_46: ,歌舞昇平,一早已知會團長確 ...
冰位團長貢賊衰?:smile_22:

不如咪鬼做啦!:smile_45:

引用:
原帖由 白鳥座‧冰河 於 29/5/2009 14:39 發表 查看引用來源
冰位團長貢賊衰?:smile_22:

不如咪鬼做啦!:smile_45:
呵呵~ 真係唔知邊個wor...反正有玩開既ching一定知邊個...
唔知會唔會有罵戰出現...好耐無睇"戲"... !

引用:
原帖由 tung_julian 於 2009-5-29 02:35 PM 發表 查看引用來源
事情攪到咁都無計...開團既人仕應該"檢討"下... :smile_38:
ching過去了的事情就算吧啦...上去玩開既都係果班人~... :smile_44:
最多無下次jei~!!:smile_39:
我個人覺得開團人仕應該計劃好d....特別係"生日par ...
事情攪到咁都無計...開團既人仕應該"檢討"下...
開團者若佢夠胆再用真身搞團,我無條件贊助2打啤酒,3個DJ,4條女包坐枱:smile_04: :smile_04:

ching過去了的事情就算吧啦...上去玩開既都係果班人~...

容人大丈夫,但你俾人影射你的網名,你會點樣樣

更應該小心d...人多個團照顧唔到咁多人就唔好再俾人join...

賺錢緊要定照顧團友緊要:smile_04:

** P.S
我未join過咀咀主埸團...本來有意去都因這件事有所顧慮...

團長話佢主場,所以我最腩憎咀咀

引用:
原帖由 tung_julian 於 2009-5-29 02:57 PM 發表 查看引用來源

呵呵~ 真係唔知邊個wor...反正有玩開既ching一定知邊個...
唔知會唔會有罵戰出現...好耐無睇"戲"... !
挑釁會員駡戰當睇戲

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆