上一頁下一頁
發新話題

詩酒豪情 同浮一白 VIII ** 我徵友

收藏  |  訂閱
1.5k  39.3k

引用:
原帖由 花映雪 於 7/5/2009 08:00 AM 發表 查看引用來源
無錯.......... 我淨係比水同榴槤佢, 佢唔會捨得出來的:smile_34: :smile_30:
WA~:smile_46: 正呀~:smile_40:  有呢兩樣0野....小天使都唔捨得出0黎......:smile_30:

引用:
原帖由 斯人讀潮水 於 7/5/2009 01:19 PM 發表 查看引用來源

花花係成徵惡霸:smile_38: 你都敢:smile_27:
你又唔係惡霸~:smile_30: 無有怕~

引用:
原帖由 斯人讀潮水 於 7/5/2009 01:25 PM 發表 查看引用來源

花豬唔係流感係性感:smile_47: 呀:smile_38: :smile_30:
哦~:smile_14: 係真唔係呀~:smile_30:

引用:
原帖由 斯人讀潮水 於 7/5/2009 01:27 PM 發表 查看引用來源

我而家係  逃 呀:smile_19:
走得去邊丫你~:smile_38:

引用:
原帖由 斯人讀潮水 於 7/5/2009 01:57 PM 發表 查看引用來源
頂榴槤:smile_41:
鐵頭功~:smile_30:

引用:
原帖由 斯人讀潮水 於 7/5/2009 02:06 PM 發表 查看引用來源

咁蒸第樣呀,,,我呢度有魚與熊掌,蝦共蛤,蒸人可能就耐啲:smile_30:
肉字本是兩個人
迷人不識大口吞
吃他半斤還八兩
算來還是人吃人

引用:
原帖由 ching788 於 7/5/2009 02:26 PM 發表 查看引用來源
人肉..............
........:smile_27: 呢排興食人肉.....

引用:
原帖由 devil-sweety 於 2009-5-7 10:34 PM 發表 查看引用來源

哦~:smile_14: 係真唔係呀~:smile_30:
聽講話咋...佢自己都話你知花花靚.花花正:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 devil-sweety 於 2009-5-7 10:36 PM 發表 查看引用來源

走得去邊丫你~:smile_38:
咗好多集啦

引用:
原帖由 斯人讀潮水 於 7/5/2009 10:49 PM 發表 查看引用來源

聽講話咋...佢自己都話你知花花靚.花花正:smile_38: :smile_38:
江湖傳聞呢家0野......:smile_35: 真係要鑑證下先知~:smile_46:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆