上一頁下一頁
發新話題

【萬里長徵】.......... 神經俠侶 異芭狗

收藏  |  訂閱
742  5.0k

引用:
原帖由 y_e_e 於 2009-4-27 03:24 AM 發表

敢唔好la.. 我仲想同你打招呼:smile_13:
我又唔會渣字支槍叫你唔好同我打招呼:smile_13:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-4-27 03:22 AM 發表

蛇蛇...mor mor:smile_38:
俾藥我食呀....:smile_38: 我要睇心理醫生呀:smile_38:
mor mor 呀.... :smile_38:

心理醫生都唔開藥既...

心病還需心藥醫呀...

引用:
原帖由 MetroAgent 於 27/4/2009 03:20 發表 查看引用來源
黑鷌鷌既...:smile_41:  有冇人帶位呀..? 我買左飛架:smile_34: ..遲左入場咋...
mor mor 蛇蛇~
仲有戲睇呀~慢慢嚟~

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-4-27 03:20 AM 發表
分開三個用心教囉..教inin, 教利利, 仲有教埋Liz 囉~
你都學得幾快架喎

引用:
原帖由 心大人 於 2009-4-27 03:23 AM 發表
對我黎講冇難度:smile_34:
羨慕中:smile_13:

引用:
原帖由 心大人 於 2009-4-27 03:24 AM 發表

妳想我討厭妳咩:smile_42:

都應該到我沖涼喇..立痴痴唔舒服..一陣番:smile_40: :smile_43:
:smile_13: 唔想.........:smile_13:
43度加凍水丫ma...:smile_40: 我即刻去準備...心.....大人

引用:
原帖由 MetroAgent 於 2009-4-27 03:20 AM 發表
黑鷌鷌既...:smile_41:  有冇人帶位呀..? 我買左飛架:smile_34: ..遲左入場咋...
蛇蛇, 唔遲唔遲, 未到戲肉....

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-4-27 03:23 AM 發表

你大膽...我老細你夠膽問邊位...:smile_38:
我好細膽ga ja :smile_13:

引用:
原帖由 y_e_e 於 2009-4-27 03:23 AM 發表

你邊位呀:smile_38:
一般既觀眾姐...

引用:
原帖由 Inliz 於 27/4/2009 03:22 發表 查看引用來源

你都學得好快喎
我同你online 開架嘛~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆