上一頁下一頁
發新話題

♥♡徵真心鍾意小win既25~30歲男性為伴♥♡ part6

收藏  |  訂閱
735  7.8k

引用:
原帖由 清純 於 2009-4-13 02:04 PM 發表 查看引用來源

係架:smile_44: :smile_44: 所以我應該遺傳大食:smile_30:
食得是福呀~~~:smile_04:

引用:
原帖由 kennybeckham 於 2009-4-13 02:08 PM 發表 查看引用來源
'

依D野都有得遺傳既咩:smile_45:
我覺得佢純粹想比個藉口自己食食食啫~~~

引用:
原帖由 snakycheung 於 2009-4-13 13:44 發表 查看引用來源

我哩d~ 好日都無得食~~
難得係屋企hea~~
點都要食下既~~~
屋企成箱係度, 冇少過:smile_27:

引用:
原帖由 清純 於 2009-4-13 13:46 發表 查看引用來源
搵番本護照啦
係邊度

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-4-13 02:11 PM 發表 查看引用來源

屋企成箱係度, 冇少過:smile_27:
係~~?
haha~
我無成箱咁多~
不過就有幾包~
放左係屋企差唔多年幾兩年lu~~~

引用:
原帖由 kennybeckham 於 2009-4-13 13:56 發表 查看引用來源

21.8果個:smile_41:
KFC既飯MA MA地啦:smile_39:
食飯都唔會去KFC啦:smile_13:
尋日得我一個人, 咪去左kfc買左個桶桶係屋企慢慢食囉,
食剩左2個細飯放左係度:smile_13:
新出既炸sushi都ok喎~
但$3x得3~4條就好貴囉:smile_42:

引用:
原帖由 vx787 於 2009-4-13 02:06 PM 發表 查看引用來源

交女朋友:smile_41: 不一定的可能想識多D朋友姐'
妳呢有無我今老先
你好老 (我都唔YOUNG:smile_44: )我有男朋友

引用:
原帖由 清純 於 2009-4-13 13:57 發表 查看引用來源

今日:smile_41: 定幾時:smile_41:
佢誤會左你本ppt呀:smile_30:

引用:
原帖由 kennybeckham 於 2009-4-13 13:57 發表 查看引用來源

食野,睇電視囉:smile_13:
睇HOME SWEET HOME好好笑:smile_30:
HOME SWEET HOME係咩戲黎架:smile_41:

引用:
原帖由 清純 於 2009-4-13 02:06 PM 發表 查看引用來源

一齊傾,你喜歡食咩:smile_13: 平時玩咩多:smile_40:
多謝先,都係傍邊行邊找野食個D今囉,無一定的:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆