上一頁下一頁
發新話題

在維園的初夜

收藏  |  訂閱
321  17.3k

引用:
原帖由 baby52030 於 2009-4-7 20:17 發表 查看引用來源

=3=淨係記得人地個icon嫁咩....
咁我換左你咪唔記得我
過夜唔知...起碼4,5百....
時鍾,,,320.....3hr到啦...
重有咩叫骨子????
mk過d係無咁乾淨嫁啦...
不過我去左成年都無生野lor
個feel就更加唔洗講 ...
邊有呢...
咁呢個係自然定律..

引用:
原帖由 S_BALL 於 2009-4-7 08:15 PM 發表 查看引用來源

真係長年累月..
我差在未同d租房呀姐搭傘.....:smile_35:

引用:
原帖由 S_BALL 於 2009-4-7 08:20 PM 發表 查看引用來源

邊有呢...
咁呢個係自然定律..
你既自然定律係===>好壞?????????????:smile_03: :smile_03: :smile_03: :smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 baby52030 於 2009-4-7 20:20 發表 查看引用來源

唔好咁晒時間..
同BF快入正題仲好

引用:
原帖由 baby52030 於 7-4-2009 08:17 PM 發表 查看引用來源

=3=淨係記得人地個icon嫁咩....
咁我換左你咪唔記得我
過夜唔知...起碼4,5百....
時鍾,,,320.....3hr到啦...
重有咩叫骨子????
mk過d係無咁乾淨嫁啦...
不過我去左成年都無生野lor
哈哈..你而家換左  我都記得呀...
多謝分享...
好似過夜抵D wor...有時間限制好似 有少少無形壓力甘...
但系九龍塘有無邊間去過覺得特別好呀??
講下名  其中一個字用x代替...

引用:
原帖由 baby52030 於 2009-4-7 20:22 發表 查看引用來源

你既自然定律係===>好壞?????????????:smile_03: :smile_03: :smile_03: :smile_03: :smile_03:
咁都俾你知道左..

引用:
原帖由 baby52030 於 2009-4-7 08:20 PM 發表

我當為你會去做埋執房阿姐tim

引用:
原帖由 baby52030 於 2009-4-7 05:34 PM 發表 查看引用來源
都係個句啦...美好,,,,,:smile_19: 其實唔係好美好....
:smile_19: 系喎~係公園失去初夜...唔低就真la!!

引用:
原帖由 莉美lame 於 2009-4-7 08:55 PM 發表 查看引用來源

:smile_19: 系喎~係公園失去初夜...唔低就真la!!
咁要點先叫底呢........

引用:
原帖由 莉美lame 於 2009-4-7 08:55 PM 發表

咁lame姐你係邊到loss ga...5星級酒店

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆