上一頁下一頁
發新話題

徵玩得吹得的您入小妹吹水室(PART 69)

收藏  |  訂閱
1.5k  33.4k

引用:
原帖由 伏特加0712 於 2009-4-9 01:40 PM 發表 查看引用來源

小妹咁勤力
我係老闆實爭住加你人工
咁 又 唔 係 咩 勤 力 既 ...:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 guilin 於 2009-4-9 01:39 PM 發表 查看引用來源

係呀,真係好油:smile_27:
所以我好少叫黎食:smile_34:

引用:
原帖由 guilin 於 2009-4-9 01:41 PM 發表 查看引用來源

你搞囉:smile_38: :smile_30:
叫 恩 恩 同 細 BEE 搞 好 D 呀 !!
我 唔 識 呀 ~:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 minnie 於 2009-4-9 01:41 PM 發表 查看引用來源

巧耐矛見過你lu.....:smile_13:
你近排有冇約吓娃娃佢地呀....:smile_38:
早排見過囉,個日叫你又話唔出黎既呢

引用:
原帖由 MINAKO妹 於 2009-4-9 01:44 PM 發表 查看引用來源

唔 係 呀 !
我 今 日 帶 左 飯 盒 呀 !
不 過 , 我 老 闆 心 情 麻 麻 ,
唔 係 好 想 食 個 飯 盒 , 想 出 去 避 避 風 頭  ....
但 唔 食 個 飯 盒 就 要 放 四 日 後 返 黎 先 食 ...:smile_39: :smile_39 ...
吓,擺咁耐唔好喎:smile_13:

引用:
原帖由 minnie 於 2009-4-9 01:43 PM 發表 查看引用來源

唔係掛......:smile_27: 忙做公司野呀.....:smile_38:
冇 錯 呀 ~~:smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 tweetybo04 於 2009-4-9 01:43 PM 發表
我想和妳做朋友我的[email protected]等妳
傾都未傾過計就想人@你
會唔會大想頭左D呢

引用:
原帖由 minnie 於 2009-4-9 01:44 PM 發表 查看引用來源

我好想去食'日本放題' 呀 :smile_13: :smile_13:
正呀:smile_47:

引用:
原帖由 tweetybo04 於 2009-4-9 01:43 PM 發表 查看引用來源
我想和妳做朋友我的等妳
唔 好 意 思 呀 !
好 高 興 您 想 同 我 做 朋 友 ,
但 係 , 麻 煩 您 DEL 左 您 個 MSN 呀 !
唔 可 以 出 家 ~~:smile_40:

引用:
原帖由 ~leo12~ 於 2009-4-9 01:44 PM 發表 查看引用來源

所以我好少叫黎食:smile_34:
我都係同同事一人一半囉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆