上一頁下一頁
發新話題

芙蓉桑拿真係旺到離晒普(Part II)!!

收藏  |  訂閱
738  50.8k

回覆 147# 的帖子

多謝 Q 兄...唔明呀...乜唔係符 "引用" 報告" "回覆" "TOP" 咩 ? 我次次按回覆囉... :smile_41:
一係唔按 "回覆" ?

回覆 155# 的帖子

%@ 走佐啦...樣同身幾好...不過吋咀...細路女咁係都要赚...如果遇到 D 零晨四五點先上晚 "貓叔" 同 "HI 叔" 真係溶佐佢都有呀...:smile_40:

引用:
原帖由 tabo123 於 2009-4-13 10:00 PM 發表 查看引用來源

咪係唔知阿邊個話....冇得玩lu!!!機會過左就冇啦.!!:smile_39:
你已經張佢私有化左啦~~慢慢點玩都得

回覆 165# 的帖子

難得師兄今日有供獻不只做 CD ROM... 我推你... 波推好唔好啫... :smile_40:

!( 都唔錯呀...但未試鐘...好多新都未見識哂...
前日見到幾個便衣係技師房行出來...嚇到我呢...立即問幾號...又比人炳...陪訓緊呀大佬...等我來陪訓啦...:smile_47:

引用:
原帖由 PercyPercy 於 2009-4-13 10:22 PM 發表 查看引用來源
多謝 Q 兄...唔明呀...乜唔係符 "引用" 報告" "回覆" "TOP" 咩 ? 我次次按回覆囉... :smile_41:
一係唔按 "回覆" ?
按引用呀percy.兄...

回覆 183# 的帖子

咁你都知佢 like ^*... 哈哈... 可能呀 123 去開場招佢過底...做喇FING姐...

引用:
原帖由 tabo123 於 2009-4-13 10:30 PM 發表 查看引用來源

按引用呀percy.兄...
我無引用呀...
123 兄幾時開場啫...收埋咁多 8...

引用:
原帖由 向左走向右走 於 2009-4-13 10:30 PM 發表 查看引用來源

你已經張佢私有化左啦~~慢慢點玩都得
師兄...唔好亂講.....:smile_43:

引用:
原帖由 PercyPercy 於 2009-4-13 10:31 PM 發表 查看引用來源
咁你都知佢 like ^*... 哈哈... 可能呀 123 去開場招佢過底...做喇FING姐...
我同123有d交情 不過佢未必知我係邊個

引用:
原帖由 stevevai7 於 2009-4-13 04:17 PM 發表 查看引用來源
請問C Hing呢間野有冇全套做架?? 有又幾$ ??
話明六大羅湖國際機場...當然無大啦...
師兄想大去...曬 "太陽"... 係 "沙灘"... 見到 "海燕"... 原來果到係 "金港" 啦...:smile_46:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆