上一頁下一頁
發新話題

誠徵28-40歲0既男女朋友~歡迎大家入黎做個fd丫~you are welcome ^^[PART 9]

收藏  |  訂閱
258  6.8k

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-4-3 11:48 PM 發表 查看引用來源
halo~
好耐無見啦~:smile_38: 小魔鬼~:smile_29: 你最近點呀~:smile_15: 忙唔忙啊~:smile_04:

引用:
原帖由 devil_sweety 於 3/4/2009 23:55 發表 查看引用來源

好耐無見啦~:smile_38: 小魔鬼~:smile_29: 你最近點呀~:smile_15: 忙唔忙啊~:smile_04:
係呀..好耐無傾喇~:smile_27: 近排都比較忙~:smile_13: :smile_13:

應該唔會 因為我會化先:smile_30:
引用:
原帖由 devil_sweety 於 2009-4-3 11:54 PM 發表 查看引用來源

會唔會耐到:smile_19:小天使化左灰丫嘛~ :smile_27:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-4-3 11:56 PM 發表 查看引用來源
係呀..好耐無傾喇~:smile_27: 近排都比較忙~:smile_13: :smile_13:
門市生意仍然咁多人呀~:smile_38: 保重身體為要啊~:smile_40:

引用:
原帖由 devil_sweety 於 4/4/2009 00:10 發表 查看引用來源

門市生意仍然咁多人呀~:smile_38: 保重身體為要啊~:smile_40:
係呀..有生意咪好囉..不過係老闆好..打公仔就仍然都係咁慘~

引用:
原帖由 080709 於 2009-4-4 12:05 AM 發表 查看引用來源
應該唔會 因為我會化先:smile_30:  
唔理你呀~:smile_38: 快0的出上聯啦~:smile_30:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-4-4 12:11 AM 發表 查看引用來源
係呀..有生意咪好囉..不過係老闆好..打公仔就仍然都係咁慘~
始終有得做總好比進入失業大軍之列好啦~:smile_39: 係咪~

引用:
原帖由 devil_sweety 於 4/4/2009 00:13 發表 查看引用來源

始終有得做總好比進入失業大軍之列好啦~:smile_39: 係咪~
咁又係呀~ 不過我而家想轉工囉~

今日有謜與妹相會,不知何日能見盧山
引用:
原帖由 devil_sweety 於 2009-4-4 12:11 AM 發表 查看引用來源

唔理你呀~:smile_38: 快0的出上聯啦~:smile_30:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-4-4 12:20 AM 發表 查看引用來源
咁又係呀~ 不過我而家想轉工囉~
小魔鬼想轉邊行呀~:smile_14: 機會多嗎?:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆