上一頁下一頁
發新話題

徵.....18歲以上的有心男女朋友 !!!!!

收藏  |  訂閱
740  4.7k

引用:
原帖由 HI我係家慧 於 2009-3-13 11:48 AM 發表 查看引用來源

哦...咁好...:smile_14: 得閒上黎坐下呀...
我琴日都有尼過ar~不過冇乜人理我~ >.<

引用:
原帖由 HI我係家慧 於 2009-3-13 11:49 AM 發表 查看引用來源

我緊係唔會開post啦...:smile_45:
點解唔開ar? ^^

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-3-13 11:46 AM 發表 查看引用來源

我不能寫出來的,:smile_39: 自已估呀,細佬.商業社會無人情講的:smile_41:
乜係咩無人情講 :smile_46::smile_46: 我同佢傾掂佢

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-3-13 11:47 AM 發表 查看引用來源

家慧就是wai wai .我慣了這樣call 她
係佢嚟 佢都幾好人咁 bor

引用:
原帖由 好仔不好 於 2009-3-13 11:50 AM 發表 查看引用來源
我琴日都有尼過ar~不過冇乜人理我~ >.
係咩...:smile_14: 唔緊要今日補返數囉...:smile_30:
但有條傻佬尋晚入黎discuss跟住入去個個post都say個halo...:smile_45:

引用:
原帖由 好仔不好 於 2009-3-13 11:50 AM 發表 查看引用來源
點解唔開ar? ^^
費時招人話柄...:smile_45:

引用:
原帖由 HI我係家慧 於 2009-3-13 11:53 AM 發表 查看引用來源

係咩...:smile_14: 唔緊要今日補返數囉...:smile_30:
但有條傻佬尋晚入黎discuss跟住入去個個post都say個halo...:smile_45:
唔係講我掛

引用:
原帖由 HI我係家慧 於 2009-3-13 11:47 AM 發表 查看引用來源

是但啦...都係一樣姐...:smile_30:
係妳鬧喊我 :'):') 咁算 la

引用:
原帖由 tommy1601 於 2009-3-13 11:53 AM 發表 查看引用來源

係佢嚟 佢都幾好人咁 bor
我唔做衰人嫁...我只係一個普通人之嗎...:smile_40:

引用:
原帖由 tommy1601 於 2009-3-13 11:52 AM 發表 查看引用來源

乜係咩無人情講 :smile_46::smile_46: 我同佢傾掂佢
.細佬.你年紀太細.你唔識的了.等家姐去番工.你去讀好d好書,等我們全家遠離貧窮:smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆