上一頁下一頁
發新話題

誠徵好男與好女,歡迎埋離講幾句(18-99)

收藏  |  訂閱
367  2.7k

引用:
原帖由 esoko 於 2009-3-8 07:26 PM 發表 查看引用來源
入黎攪攪陣先
你邊有攪AR,,留底一行字,,:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 cobe 於 2009-3-8 09:38 PM 發表 查看引用來源

喺AR,,樓主COBE到左,,,請現在開始講哂你地想講GE野,,我會立即回覆:smile_30: :smile_30:
歡迎你龜隊~~:smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 cobe 於 2009-3-8 09:41 PM 發表 查看引用來源

嗯嗯,,,,GD  EVENING AR,,食飽未AR
Yes la, and U?

引用:
原帖由 klklyuyu 於 2009-3-8 06:42 PM 發表 查看引用來源
:smile_41:你好cobe, 我唔係好男,我都嚟應徵吓支持一吓。
多謝你先,,,,唔洗講到應徵咁嚴重,傾下計咋,,朋友

引用:
原帖由 cobe 於 2009-3-7 10:36 AM 發表 查看引用來源
COBE全新口號

誠徵好男與好女..不管你是幾多歲,,,,有心埋離傾番句,,,最緊要...朋友多...圍埋坐,,,歡迎大家支持我

口號就嗌完LA ,,入得離,最緊要唔好帶有攻擊性說話,,,,因為大家都會好Nice,,同 ...
樓主你好...你今日心情如何 ?? 我就一般啦~~:smile_39:

引用:
原帖由 ccmhkg 於 2009-3-8 09:40 PM 發表 查看引用來源
Good evening cobe:smile_15:
HI~WILD PIG...:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 ccmhkg 於 2009-3-8 09:43 PM 發表 查看引用來源

Yes la, and U?
見到你

引用:
原帖由 jacky0658 於 2009-3-8 09:42 PM 發表 查看引用來源

歡迎你龜隊~~:smile_34: :smile_34:
WAWAW,,,成個拉拉隊呾WO,,夠哂氣氛俾你攪到...GOOD

引用:
原帖由 廢柴同人 於 2009-3-8 09:43 PM 發表 查看引用來源

樓主你好...你今日心情如何 ?? 我就一般啦~~:smile_39:
你攪咩呀~~:smile_45: :smile_45:

我入黎報到架,開檔緊係要黎支持下啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆