上一頁下一頁
發新話題

多謝咁多c 兄沉船,我先咁多免費餐食.

收藏  |  訂閱
303  15.0k

引用:
原帖由 桑拿小王子 於 2009-2-9 11:16 AM 發表 查看引用來源小弟行年廿幾,搵9千零蚊個月.自己夠使夠食,俾d 屋企咁啦.叫我包女喎,真係痴q 線啦 有撚錢啊 我就無咩好,就係有少少靚仔,有dd 口才.又鐘意玩,落親disco 都有女食.:smile_34: :smile_34: d 女 ...
goooooood job

你估自己係劉華咩~

你又醒, 又撚靚仔, 搵得果9千幾一個月.... 真係鄧你唔抵....:smile_30:

至能叻係你啦,睇你幾時比人丙獲金!

引用:
原帖由 kenling2 於 2009-2-14 04:04 PM 發表 查看引用來源
你又醒, 又撚靚仔, 搵得果9千幾一個月.... 真係鄧你唔抵....:smile_30:
我都咁話,做鴨一個星期都唔止9 千蚊!

引用:
原帖由 桑拿小王子 於 2009-2-9 11:36 AM 發表 查看引用來源

幾實溝果d 女真係唔難,佢地出得去玩,就預左人溝.
再加上有少少靚仔,又啱玩.真係大把女食:smile_44:
一顆至叻星:smile_38:

引用:
原帖由 桑拿小王子 於 2009-2-9 11:40 AM 發表 查看引用來源

c 兄我唔係撩交鬧,不過呢d 野每日都係深圳發生:smile_13:
溝女唔一定要劉華咁先得嘅,果d 女都係貪玩啫.只要唔太醜就ok 啦
咁有經驗,值得一讚!

引用:
原帖由 桑拿小王子 於 2009-2-9 11:43 AM 發表 查看引用來源

我真係好少俾錢,第二朝我借頭借路話返工就走人.
佢地都無開口問我攞,咁食飯搭車飲酒梗係要錢啦:smile_45:
咁就是騙人啦?(人家以為有客,俾你屌完收錢,點支你.........走數!)

引用:
原帖由 桑拿小王子 於 2009-2-9 11:45 AM 發表 查看引用來源

我都知:smile_38: 不過溝親好多女都有港仔,有d仲唔只一條.:smile_27:
咁都唔想架,唔通溝左唔食咩:smile_44:
根本你不是溝女,而是叫雞,......食完,,,,就走數......吃霸王餐!

引用:
原帖由 shanghai-people 於 2009-2-9 11:52 AM 發表 查看引用來源
到你三十幾仲温9仟几時再睇下你自己个样的時候仲有无吹得甘利害
C hing 靚仔,   你唔恨得咁多!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆