上一頁下一頁
發新話題

徵21-34歲女朋友或結婚對象

收藏  |  訂閱
743  6.6k

引用:
原帖由 月影 於 2009-2-8 21:09 發表 查看引用來源

妳洗乜怕醜啫 我唔笑妳喎 最多搭糖囉 甜到死  
下下下...
我冇怕羞啵:smile_39: :smile_42:

引用:
原帖由 cywing1117 於 2009-2-8 09:09 PM 發表 查看引用來源

你既反應好正常....一般唔認識我既女人都喜歡我傻樣, 認識左之後就喜歡我真樣:smile_34:
妳睇到喇 好野黎架 拿住先...

引用:
原帖由 cywing1117 於 2009-2-8 21:11 發表 查看引用來源

乜3哥有180CM高咩:smile_41:
有呀:smile_40: :smile_40:
又高又型:smile_34:

引用:
原帖由 BE_KID 於 2009-2-8 09:11 PM 發表 查看引用來源

第一次聽女仔同我咋:smile_13: :smile_13:
:smile_40: :smile_40:
有第一...便有更多次 傻豬豬

引用:
原帖由 月影 於 2009-2-8 21:14 發表 查看引用來源

有第一...便有更多次 傻豬豬
你指既係咩先:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 BE_KID 於 2009-2-8 09:13 PM 發表 查看引用來源

你好迷喎 咪傻....名草有主...想都唔好想....我會睇你唔起卦

引用:
原帖由 月影 於 2009-2-8 09:12 PM 發表 查看引用來源

妳睇到喇 好野黎架 拿住先...  
你自己又唔拿?

引用:
原帖由 BE_KID 於 2009-2-8 09:16 PM 發表 查看引用來源

你指既係咩先:smile_40: :smile_40:
我指會有女仔同你傾計囉 你諗到邊面呀:smile_04: :smile_04:

引用:
原帖由 cywing1117 於 2009-2-8 09:17 PM 發表 查看引用來源

你自己又唔拿?
好想我搭你咩:smile_15: :smile_15: 笨蛋:smile_04: 都話我唔合格囉 咪玩我:smile_29:

引用:
原帖由 BE_KID 於 2009-2-8 09:13 PM 發表 查看引用來源

:smile_40: 咁我都有D相似

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆