上一頁下一頁
發新話題

徵有心人網上結緣...............[23]

收藏  |  訂閱
742  4.4k

引用:
原帖由 天使一號 於 2009-1-28 05:19 PM 發表 查看引用來源

咁好呀
一年到晚得尼幾日認真休息:smile_13:

引用:
原帖由 天使一號 於 2009-1-28 05:20 PM 發表 查看引用來源

有咩咁奇暏:smile_45: :smile_45:
靚女多人追~無理由坐係屋企咁静局:smile_44:

引用:
原帖由 天使一號 於 28/1/2009 05:21 PM 發表 查看引用來源

以為你出街食tim:smile_30: :smile_30: :smile_30:
唔係呀,,,有時覺得住家飯好味D架,,,你呢?出街食呀??

引用:
原帖由 愛達利 於 2009-1-28 05:20 PM 發表 查看引用來源
你點知既,,,,清清好似唔食魚喎,,,,
人是會轉口味的 :smile_46: 佢冇話你知咩:smile_34:

引用:
原帖由 jacky0658 於 28/1/2009 05:23 PM 發表 查看引用來源

靚女多人追~無理由坐係屋企咁静局:smile_44:
你即係話我姐,,我今日都無出過去,,,,甘又點喎,,,

引用:
原帖由 愛達利 於 2009-1-28 05:22 PM 發表 查看引用來源
係呀,,你點知,,,比D尾湯你飲囉,,
唔駛我洗碗都已經好好..仲有尾湯飲..:smile_47:

引用:
原帖由 winfishing 於 28/1/2009 05:24 PM 發表 查看引用來源
人是會轉口味的 :smile_46: 佢冇話你知咩:smile_34:
點轉,,都唔會係LIKE你D味囉,,,,,我唔信呀,,,,:smile_38:

引用:
原帖由 jacky0658 於 28/1/2009 05:25 PM 發表 查看引用來源

唔駛我洗碗都已經好好..仲有尾湯飲..:smile_47:
係喎,,,欠個賓佬,,,,快D過來啦,,,

引用:
原帖由 愛達利 於 2009-1-28 05:24 PM 發表 查看引用來源
你即係話我姐,,我今日都無出過去,,,,甘又點喎,,,
我話我自己...:smile_35: :smile_35:

引用:
原帖由 愛達利 於 2009-1-28 05:26 PM 發表 查看引用來源
係喎,,,欠個賓佬,,,,快D過來啦,,,
我唔係賓佬~~我係超級旦散王

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆